DESIGNBELYSNING

Designbelysning er lampene som gir deg det lille ekstra. De ikoniske lampene som har vært med oss i flere tiår allerede og vist at de tåler tidens tann. Kanskje er det nettopp her du finner din drømmelampe?

Vi er stolte av å kunne tilby et stort utvalg designlamper i vår nettbutikk. Her finner du lekkert dansk design fra Louis Poulsen, Le Klint, Gubi og Verpan. I tillegg har vi også et utvalg designbelysning fra italienske Artemide som er spesielt gode på teknisk belysning.

Våre mest populære designere

Bak hver ikonisk lampe står en dyktig designer. Her kan du bli litt bedre kjent med skaperne av noen av våre mest populære designlamper og se hvilke lamper de er kjent for. Felles for dem alle er et intenst detaljfokus for å sørge for at sluttproduktet skiller seg ut i mengden.

Praktisk info

Hvilke av våre butikker fører hvilke designlamper?

Du ser vårt komplette utvalg av designbelysning her i vår nettbutikk. Du kan også se mange av lampene utstilt i utvalgte av våre fysiske butikker. Hvis du lurer på om en lampe er på lager i en bestemt avdeling, sjekk ut om den er tilgjengelig der for klikk og hent.

Artemide: Bekkestua, CC Vest, Haugesund, Moss, Ski, Tiller, Tønsberg og Ullevål

Gubi: CC Vest

Le Klint: Asker, Bekkestua, CC Vest, Drammen, Haugesund, Kvadrat, Lade, Moss, Sandefjord, Sandvika, Sellebakk, Sørlandssenteret, Tiller, Tønsberg, Ullevål, og Ålesund

Louis Poulsen: Asker, CC Vest, Haugesund, Kvadrat, Lagunen, Lillestrøm, Moss, Sandvika, Sellebakk, Ski, Storo, Strømmen, Sørlandssenteret, Tromsø og Åsane.

Verpan: Haugesund og Moss

Lamper på kjøkkenet - AJ vegglampe