Octo taklampe serie fra Secto DesignOcto taklampe serie fra Secto Design

Octo taklampe fra Secto Design

Håndlaget med respekt for naturen

Octo taklampe er håndlaget i Finland og er bærekraftig i alle ledd. Octo taklampe kommer i to størrelser og er nydelige lamper over spisebord og i trapp - hjemme og på hytta.

Octo lampene er svært populære, med god grunn! Lampene er innovative og gir godt lys ned, samt skaper et vakkert lysspill gjennom spilene. Designet speiler både Secto Design og designer Seppo Kohos felles interesse og respekt for den skandinaviske naturen.

Se Octo 4240 i sort. Trykk her.Se Octo 4240 i sort. Trykk her.
Se Octo 4240 sort. Trykk her. Se Octo 4240 sort. Trykk her.
Se Octo Small 4241 sort. Trykk her. Se Octo Small 4241 sort. Trykk her.

Octo 4241 Small

Octo 4241 er den minste taklampen i Octo-familien og er 45 cm i diameter og 55 cm høy. Dette er den perfekte taklampen over spisebord og i trapp.

Har du takhøyde under 2,7 meter anbefaler vi denne utgaven av Octo. 

Taklampen gir godt lys ned på bordflaten, samtidig som den skaper en nydelig lysspill gjennom spilene. Lyspæren sitter skjult i toppen, som gjør at du får en behagelig opplevelse av lyset. Lyspære følger med. 

Octo 4241 kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort og hvit. Med Octo 4241 får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. 


Octo 4240 - et designikon

Den originale Octo! Et populært designikon som er håndlaget i finsk bjørkefinér. Dette er den største modellen i Octo-familien og er 54 cm i diameter og 68 cm i høyden.

Super å bruke for deg som har tre meter eller mer under taket. 

En fantastisk lampe over spisebord og i trapp - hjemme og på hytta.

Taklampen gir godt lys ned på bordflaten, samtidig som den skaper en nydelig lysspill gjennom spilene. Lyspæren sitter skjult i toppen, som gjør at du får en behagelig opplevelse av lyset. Lyspære følger med. 

Octo 4240 kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort og hvit. 


Octo med 5 meter ledning

De største Octo 4240 og den minste Octo 4241 kommer begge i utgaver med ekstra lang ledning til tak. Ledningen er normalt 1,5 meter, mens disse kommer med ledningslengde på hele fem meter. Supert for deg som har det høyt under taket. 

Octo med ekstra lang ledning kommer i begge størrelser og fargene valnøtt og sort. 


Se Octo small 4241 pendel hvit her.Se Octo small 4241 pendel hvit her.

Octo er laget av PEFC-sertifisert, formpresset bjørk. I tillegg er det fokus på gjenbruk og sortering gjennom hele prosessen - bærekraftig og gjennomtenkt.

Kjennetegnet til Secto Design er funksjonalitet, bærekraft, innovativt bruk av naturmaterialer og bevisste detaljer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 


Kanskje du også er interessert i?