Retur

Vi har 30 dagers åpent kjøp. Det betyr at om du ikke er fornøyd med varen, kan du velge å returnere den via Posten/Bring til nettbutikken. Du betaler selv returportoen, og varen må returneres i ekstern emballasje som sørger for at esken produktet kommer i er uskadet. Du kan dessverre ikke returnere varer kjøpt i vår nettbutikk i fysisk butikk.


Outletvarer er ikke inkludert i 30 dagers åpent kjøp. Her gjelder 14 dagers returrett.

 

Fremgangsmåte:

 1. Fyll ut returskjemaet som lå vedlagt din ordrebekreftelse og angi returårsak. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER.
 2. Legg returskjemaet sammen med varen i en forseglet eske. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade. Du er ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos oss. 
 3. Franker og send pakken via Posten/Bring til:
  Christiania Belysning
  Varnaveien 3
  1524 Moss
   

Tilbakebetaling:

Vi refunderer prisen på varen når din retur har ankommet vårt lager. Dersom du returnerer hele din ordre, refunderer vi også den originale fraktkostnaden fra oss til deg.

Når vi har behandlet returen, sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.