Panthella 320 bordlampe i messing fra Louis PoulsenPanthella 320 bordlampe i messing fra Louis Poulsen
BEVEGELSES- & SKUMRINGSSENSOR

Utelamper med sensor

Utelamper med sensor er kjempesmart! Mange har integrert sensor og noen har en lyspære med sensor. 

 

Har du en lampe med skumringssensor, slipper du å tenke på å skru på lampen når det er mørkt. Solcellelamper har som regel skumringssensor/lyssensor. Kjempefint å bruke i hagen, blomsterbed og på terrassen. 

 

Har du utelampe med bevegelsessensor, så vil den lyse sterkere når du går forbi. Da får du godt lys når du trenger det, uten å forstyrre omgivelsene ellers. Supert å bruke på husvegg og garasjevegg!

 

Lamper med bevegelsessensor

En lampe med bevegelsessensor lyser sterkere når du går forbi, og vil da etter en gitt tid gå tilbake til sin normale lysstyrke, som er svakere. Hos oss finner du flere solcellelamper med denne funksjonen, samt Blokhus utelampe fra Nordlux. 

Utelamper med bevegelsessensor er kjempesmart å bruke der du ofte går forbi og trenger litt ekstra lys, som garasje eller husveggen. 

Valla utelampe solcelle m/sensor fra Star Trading.Valla utelampe solcelle m/sensor fra Star Trading.

Valla utelampe solcelle har både lys- og bevegelsessensor. Kul og moderne utelampe til vegg. 

Solcellelamper kan du enkelt montere selv. De bruker sollys og dagslys til å lade opp, og gir ingen økte strømkostnader.

La deg inspirere!


Lamper med skumringssensor

Lamper med skumringssensor er sensitive på lys og mørke. Det vil si at de automatisk slår seg på ved mørkets frembrudd. Solcellelamper har gjerne denne funksjonen. De bruker dagslys og sollys til å lade batteriet, for så å automatisk slå seg på når det blir mørkt. 

Bruk lamper med lyssensor i hagen, på terrassen og verandaen og ved inngangspartiet. 

Da får du en lun og koselig atmosfære på uteplassen - helt automatisk. Smart og enkelt!

 


Lyspærer  med sensor

Lyspærer med sensor brukes som regel i utelamper til vegg og/eller tak. De slår seg automatisk på og skaper en lun atmosfære i uterommet, uten at du trenger å tenke på det. 

Panthella portable fra Louis PoulsenePanthella portable fra Louis Poulsene

Når bruker jeg lyspærer med sensor?

Bruk gjerne lyspærer med skumringssensor i utelamper til vegg og tak, dersom du vil slippe å tenke på å skru på utelampene. Da får du automatisk en lun atmosfære på uteplassen din. 

Kanskje du også er interessert i dette?