Utforsk Stay lampeserie fra Design For The People her.Utforsk Stay lampeserie fra Design For The People her.

Stay lampe

Funksjonell og vakker belysning

Stay-serien er designet av danske Maria Berntsen for Design for the People, og er funksjonell og vakker belysning i ett og samme design. Stay har flere praktiske egenskaper, der lampens fleksible dreiemekanisme gir mulighet for et retningsbestemt lys som skaper optimale lysforhold. Serien består av to ulike vegglamper, to bordlamper og en gulvlampe i fargene sort og grå. To av modellene har også en ladestasjon via USB-tilgang.
Se Stay long bordlampe sort. Trykk her.Se Stay long bordlampe sort. Trykk her.
Se Stay vegglampe sort. Trykk her.Se Stay vegglampe sort. Trykk her.

Stay Short vegglampe

Denne vakre nyheten har et funksjonelt og minimalistisk design. Lampehodet er justerbart og bryter er på lampen. Vegglampen Stay sender ut et mykt og behagelig lys både oppover og nedover – og skaper det perfekte lyset ved senga.

Stay med USB-inngang

Stay bordlampe og Stay vegglampe kommer med integrert dimmer med bryteren diskret plassert på platen i bunnen, et uttak for USB-lading av telefonen og et fleksibelt hode som lar deg styre lyset dit du ønsker. Innovativ, moderne og praktisk!

Stay vegglampe - grå
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay vegglampe - grå
kr 2 149
Stay vegglampe - sort
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay vegglampe - sort
kr 2 299
Se Stay vegglampe grå. Trykk her.Se Stay vegglampe grå. Trykk her.

Stay taklampe 3-lys

Stay taklampe fra DFTP er det perfekte tillegget over spisebordet til moderne hjem. Stay lysekrone har åpning både opp og ned, noe som gir et mykt og atmosfærisk lys. Perfekt til koselige øyeblikk rundt middagsbordet!

Stay Long

Stay Long er spennende alternativer til de klassiske vegg- og bordlampene. Lampen har høy funksjonsverdi fordi lampearmen og hodet kan justeres etter behov, noe som gjør Stay perfekt som arbeidsbelysning på kontoret, kjøkkenet eller ved siden av sengen. Det funksjonelle designet resulterer i vakker belysning.

Stay Long vegglampe - grå
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay Long vegglampe - grå
kr 2 299
Stay Long vegglampe - sort
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay Long vegglampe - sort
kr 2 149
Stay Long bordlampe - grå
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay Long bordlampe - grå
kr 2 299
Stay Long bordlampe - sort
DESIGN FOR THE PEOPLE
Stay Long bordlampe - sort
kr 2 299

Stay gulvlampe

Stay gulvlampe er en superfleksibel gulvlampe som gir godt, retningsstyrt lys. Både hodet og armen er fleksible, noe som lar deg styre lyset dit du trenger det. Bryteren sitter lett tilgjengelig bak lampehodet. Perfekt ved sofaen eller godstolen.


Maria Berntsen

Maria Berntsen har sitt eget designstudio i København der hun fokuserer på arkitektur og design. Maria Berntsen er et veletablert navn i designbransjen og hun har gjennom årene samarbeidet med et bredt spekter av danske og internasjonale selskaper.

“I starten av et nytt prosjekt ser jeg etter en idé med nerve, funksjonalitet og identitet. Ved å modellere og visualisere tester jeg ideen, hvordan den kan brukes, og dens tilstedeværelse. Gode design kommuniserer og etablerer en dialog med mottakeren. Design handler ikke bare om funksjonalitet - det handler like mye om følelsesmessig tilknytning og innvirkning. For meg er suksess når designet mitt gir glede i hverdagen til mennesker ”

Stay vegglampe ved en godstol i et rom. Foto.Stay vegglampe ved en godstol i et rom. Foto.