Buddy lampe fra NorthernBuddy lampe fra Northern

Buddy fra Northern

Buddy fra Northern er moderne lamper i nordisk stil. I serien finner du vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Det som er felles for serien er at lampene er svært plassbesparende, slik at du fint kan bruke dem der det er litt trangt om plassen. Det er danske Mads Sætter-Lassen som har designet lampene.

Tilbud på Buddy lamper fra Northern

AKKURAT NÅ: Spar -20% på Buddy fra Northern

Praktiske og plassbesparende lamper med godt leselys. Buddy er en god venn - enten du er i sofaen med en god bok eller pugger til eksamen. 

Fås som vegglamper, gulvlamper og bordlamper - alle i flere farger. 


Buddy bordlampe

Buddy bordlampe har en penneholder som fot, som gjør det enkelt å holde orden på skrivebordet. Lampehodet er justerbart, slik at du kan justere lysretningen. Utmerket til små skrivebord og ungdomsrommet.

Buddy vegglamper

Vegglampen er en nett leselampe, som er perfekt ved senga. Buddy har bryter og dimmer på lampen, slik at du enkelt kan justere lysstyrken etter behov. Lampehodet er justerbart, og du kan rette lyset dit du vil.

Buddy gulvlampe

Buddy gulvlampe er en nett leselampe. Lampehodet er justerbart, slik at du kan endre lysretningen. Lampefoten er solid. Den har bryter og dimmer på lampefoten. En super leselampe ved godstol og sofa, og særlig egnet for trange rom.


Buddy føres av den norske virksomheten Northern. De lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos oss får du et bredt utvalg.