Panthella 320 bordlampe i messing fra Louis PoulsenPanthella 320 bordlampe i messing fra Louis Poulsen
LAMPER TIL INNGANGSPARTIET

Fint inngangsparti?

Gi hjemmet ditt et strålende førsteinntrykk med et innbydende inngangsparti. Inngangen skal både være praktisk og inviterende, og er det første du møter når du kommer hjem. 

Her får du inspirasjon til lamper som er perfekte for å gi deg, dine og gjestene en varm velkomst. Bruk fortrinnsvis lamper i forskjellige høyder og med utfyllende funksjoner - og la inngangspartiet skinne! 

 

INNHOLD

Utelamper vegg ved inngangen

Vegglamper ved inngangspartiet hilser deg velkommen. I tillegg skal de gi deg nok lys slik at du ser når du låser opp døren. Monter utelamper på én eller begge sider av døra. Om du henger lampen opp tre fjerdedels så høyt som dæøren, kaster den maksimalt med lys over inngangspartiet. 

Vegglamper - klassisk stil

Klassiske lamper bidrar til uttrykket du vil gi til hjemmet. Velg fortrinnsvis svake lyspærer til klassiske lamper der lyspæren synes for å få et behagelig, blendingsredusert lys. 


Utelamper vegg - moderne stil

Har du en moderne stil og et moderne hjem eller vil du mikse og matche forskjellige stiler? Moderne utelamper vegg ved inngangsdøren gir hjemmet ditt et kult, fremoverlent preg.

Rica utelampe til vegg fra NordluxRica utelampe til vegg fra Nordlux

Belysning er viktig ved inngangen. Sammen med planter og dekorasjon, bidrar utelamper til å gjøre inngangspartiet innbydende. I tillegg har utelys en praktisk funksjon - det hjelper deg å se godt i mørket, og uten vanskeligheter låse opp døra.


Taklamper ved inngangen 

Har du overbygg ved inngangen er taklamper veldig flotte å bruke. Taklamper gir godt lys her, og gjør underverker for orienteringsevnen. Du har et hav av ulike taklamper å velge mellom. Enten du går for en klassisk taklampe eller mer moderne variant, er det superfint.

Flowerpot VP9 oppladbar bordlampe fra &Tradition i trendy kobolt blåFlowerpot VP9 oppladbar bordlampe fra &Tradition i trendy kobolt blå

Et opplyst inngangsparti gjør underverker for trivselsfaktoren!

I tillegg til et opplyst inngangsparti, trenger du utelys til hele boligen og hagen. Hos oss finner du tips til belysning rom for rom. 


Lykter ved inngangsdøra

Dekorative lamper som lykter og lysslynger er superfine ved inngangen og pryder området. Disse lampene er en lykke å komme hjem til. Det blir en koselig og lun vibbe. 

Oppladbare lykter skaper en nydelig og lun vibbe ute, når det blir mørkt. Lykter er enkelt å flytte på, og du kan plassere dem nøyaktig der du vil.

Trenger du mer inspirasjon til bruk av lykter, kan du finne gode tips og triks på våre sider lys i hagen, der vi gir deg de beste rådene! 


Innbydende gangvei

Har du en gangvei som leder mot inngangspartiet, er det både praktisk og koselig med lys her også - enten det er vegglamper langs husveggen eller pullerter langs veien, som lyser opp for deg der du går, og bidrar til et hyggelig inngangsparti. 

Flindt Garden utelampe fra Louis Poulsen
Prismatchet
LOUIS POULSEN
Flindt Garden spyd H69 startpakke - aluminium
Tilbudspris kr 4 495 Vanlig pris Veil. pris kr 4 995
Flindt vegglampe ute Ø40 cm - corten
Prismatchet
LOUIS POULSEN
Flindt vegglampe ute Ø40 cm - corten
Tilbudspris kr 9 149 Vanlig pris Veil. pris kr 10 165

Kanskje du også er interessert i dette?