Flos lamperFlos lamper

Flos - italienske designlamper

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign.

Populære serier fra Flos

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av Flos sine mest populære serier.

IC Lights
                       

IC Lights er en serie designet av Michael Anastassiades i 2014. Serien har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften. IC Lights er en nytenkende serie hvor det er holdt fast i det enkle og lette designet. Serien sjonglerer form og funksjon, samtidig som den har den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse. Dette tidløse designet kan passe inn i nesten hvilket som helst hjem! Serien består av taklamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i flere farger.

Glo-Ball
                       

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Som navnet gjenspeiler, er Glo-Ball serien glødende baller laget av munnblåst opalglass. Opalglasset bidrar til å spre et mykt og behagelig jevnt i hele rommet uten å blende. Glo-Ball serien består av forskjellige typer bord-, tak-, gulv- og vegglamper. Disse kan mixes og matches i hele huset for å gi et unikt preg på hjemmet.

Glo-Ball S2 taklampe - hvit
FLOS
Glo-Ball S2 taklampe - hvit
Tilbudspris kr 5 532 Vanlig pris kr 6 915
Skynest - designlamper fra flos - unike og skulpturelle. Skynest - designlamper fra flos - unike og skulpturelle.

Skynest
                       

Skynest fra Flos er en skulputurell lampeserie med unikt design. 

Lampene gir et vakkert lys. LED dioder er elegant plassert i hele skjermen, noe som skaper en vakker lyseffekt. Lampene er laget av resirkulert tekstil, og hvert lyselement er utbyttbart. Skynest er laget for å vare.

Skynest bidrar til å skape en romslig og harmonisk atmosfære i hjemmet. Kommer i to farger og tre modeller. 

Glo-Ball S2 taklampe - hvit
FLOS
Glo-Ball S2 taklampe - hvit
Tilbudspris kr 5 532 Vanlig pris kr 6 915

Nytenkning

Flos jobber hele tiden med å tenke nyskapende. De eksperimenterer derfor med mange ulike materialer. Et av de første materialene de eksperimenterte med var kokong (cocoon), noe som blant annet resulterte i den populære Gatto lampen.

Skygarden er inspirert av et hus designeren, Marcel Wanders, en gang bodde i. Huset hadde et gammelt og utsmykket gipstak som Wanders kalte hans «Skygarden». Wanders ønsket at han kunne ta med seg denne "hagen i taket" da han flyttet, og skapte denne lampen for å gjøre nettopp det – og dele den med verden.


Våre favoritter fra Flos

Flos sine lamper er laget av verdenskjente kunstnere og har intuitive design laget av revolusjonerende materialer. Dette resulterer i lamper som er utrolig holdbare, svært funksjonelle og strålende utformet.