Belysning bod

Vi vil gjøre det enklere for deg å kjøpe lamper. Her gir vi deg våre beste tips for hvordan du får godt lys i boden. Følg rekkefølgen fra en til tre, eller klikk deg videre direkte til det punktet du er mest interessert i. Husk: Trenger du mer hjelp kan du snakke med oss i butikk, eller booke en time hos lysplanlegger for 780,-. Våre lysplanleggere hjelper deg med å lage en komplett plan.

1. Lamper til liten bod

Er det et lite rom, holder det lenge med én lampe midt i taket. Har du hyller helt opp til taket, er det lurt å velge en taklampe som sitter tett inntil taket. Da er det mindre sjanse på at du slår borti den med ting du tar ned fra øverste hylle.

2. Lamper til avlang bod

Er rommet smalt og langt, er en spotskinne mer praktisk for å spre lyset i hele lengderetningen. Har du en stor bod med mange hyller, kan det også være en utfordring å få lys inn på alle flater. Velger du spotskinner kan du styre lyset dit du trenger det.

3. Lamper til utebod

Er det en utebod du skal ha lys i? Gå gjerne for utelamper selv om det er under tak og ikke direkte utsatt for regn. Taklamper for utebruk er helt tette, og du vil dermed ikke få masse insekter inn i lampekuppelen. Den kan dessuten bli ganske fuktig luft i en utebod med mindre den er godt isolert.

Opppsummering belysning bod

Da har du vært gjennom alle våre beste råd for belysning til boden. Bruk innholdsfortegnelsen under til å ta deg tilbake om det er noe du ønsker å se mer på. Har du flere rom du skal belyse, finner du veien til våre guider for andre rom under. Og husk: Du kan alltid kontakte oss i butikk eller digitalt for flere gode råd!


Relaterte artikler