Belysning bod

Lys i boden skal hjelpe oss å effektivt finne frem til de tingene vi leter etter. Her skal belysningen være praktisk og lampene bør gi mye lys. Her får du våre best tips og råd til hvordan å lyssette boden din. Da blir det enklere å velge lamper. Ønsker du personlig hjelp til din bod, hjelper våre lysplanleggere deg gjerne! 

1. Lamper til liten bod

Er det et lite rom, holder det lenge med én lampe midt i taket. Har du hyller helt opp til taket, er det lurt å velge en taklampe som sitter tett inntil taket. Da er det mindre sjanse på at du slår borti den med ting du tar ned fra øverste hylle.

2. Lamper til avlang bod

Er rommet smalt og langt, er en spotskinne mer praktisk for å spre lyset i hele lengderetningen. Har du en stor bod med mange hyller, kan det også være en utfordring å få lys inn på alle flater. Velger du spotskinner kan du styre lyset dit du trenger det.

3. Lamper til utebod

Er det en utebod du skal ha lys i? Gå gjerne for utelamper selv om det er under tak og ikke direkte utsatt for regn. Taklamper for utebruk er helt tette, og du vil dermed ikke få masse insekter inn i lampekuppelen. Den kan dessuten bli ganske fuktig luft i en utebod med mindre den er godt isolert.
Roma utelampe tak
HØVIK LYS
Roma utelampe tak - sort
Tilbudspris kr 1 379 Vanlig pris Veil. pris kr 2 299
Lofoten 1945 utelampe - sort
NORLYS
Lofoten 1945 utelampe - sort
Tilbudspris kr 3 599 Vanlig pris Veil. pris kr 4 499
Nordland 718 utelampe - aluminium fra Norlys
NORLYS
Nordland 718 utelampe - aluminium
Tilbudspris kr 2 359 Vanlig pris Veil. pris kr 2 949
Nordland 718 utelampe - grafittgrå fra Norlys
NORLYS
Nordland 718 utelampe - grafittgrå
Tilbudspris kr 2 359 Vanlig pris Veil. pris kr 2 949

Hjelp! Jeg vil rådføre meg med noen

Lurer du på hva som passer av utebelysning hjemme hos deg? Ønsker du å sparre med noen før du tar avgjørelsen? Det er smart, siden belysning er en stor investering for mange.

Våre lysplanleggere hjelper deg med å lage en komplett plan. De er eksperter på å plassere riktig type belysning på rett plass.

Book en time hos lysplanlegger fra kr 390,-. 


Oppsummering belysning bod

Da har du vært gjennom alle våre beste råd for belysning til boden. Bruk innholdsfortegnelsen under til å ta deg tilbake om det er noe du ønsker å se mer på.

Har du flere rom du skal belyse, finner du veien til våre guider for andre rom under. Og husk: Du kan alltid kontakte oss i butikk eller digitalt for flere gode råd!

Trykk på ønsket kapittel
  1. En liten bod
  2. En avlang bod
  3. En utebod

Belysning rom for rom - tips og råd

Har du flere rom du skal belyse, finner du veien til våre guider for andre rom under. Og husk: Du kan alltid kontakte oss i butikk eller digitalt for flere gode råd!


Relaterte artikler