Levering

Vi vil alltid gjøre det vi kan for å få varene du kjøper hos oss frem så raskt som mulig. Har vi varen på lager leveres den til deg normalt mellom 2 – 4 virkedager etter at ordren er mottatt hos oss. Vanligvis vil vi kunne sende ordren din samme dag så lenge du bestiller før klokken 12.

Leveringstid på bestillingsvarer

Leveringstid på bestillingsvarer kan variere fra en til fem uker, avhengig av hvilket merke du bestiller. Dette er avhengig av produsentens rutiner for forsendelser til oss. Du får nærmere informasjon om dette på produktsidene.

Leveringsalternativer

Du velger selv hvordan du vil ha varene levert. Vi tilbyr å levere til nærmeste postkontor eller post i butikk, hjem på døren eller som bedriftspakke. Rimeligste fraktalternativ er 149 kr, uavhengig av hvor mye du kjøper.

Uavhentede pakker

Vi syns det er veldig trist når det skjer, men noen ganger blir ikke pakkene vi sender ut hentet. Etter to uker vil disse pakkene automatisk bli sendt tilbake til oss. For å dekke frakt- og håndteringskostnadene vil vi belaste 200 kr pluss fraktkostnadene begge veier. Bring vil i forkant sende deg hentemelding og en påminnelse om å hente pakken både på e-post og SMS før pakken returneres til oss.