Utforsk merkevaren Umage på denne siden. BannerUtforsk merkevaren Umage på denne siden. Banner

Umage | designbelysning

Dansk design møter skandinavisk arv

Umage er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag.

Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere.

Asteria Micro taklampe oransje. Se her.Asteria Micro taklampe oransje. Se her.
Se Clava Up Wood Large i eik. Trykk her.Se Clava Up Wood Large i eik. Trykk her.
Se Calva Dine pendel i eik. Trykk her.Se Calva Dine pendel i eik. Trykk her.

Populære serier fra Umage

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av de mest populære seriene.

Utforsk Asteria lampeserie fra Umage. Trykk her.Utforsk Asteria lampeserie fra Umage. Trykk her.

Asteria
                       

Asteria er en populær serie fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløs serie, og lampene gir et mykt og behagelig lys. Asteria kommer som taklampe i to størrelser, bordlampe og gulvlampe, og alle modellene finnes i en rekke ulike farger.

Asteria er den perfekte krysningen mellom design, teknologi og håndverk. Lampen har integrert LED panel som gir godt lys, og er skjermet av en opal plate som reduserer blending. Asteria kan også dimmes, noe som lar deg styre lysmengden til å passe dine øyeblikk.

Se Eos lamper fra Umage her.Se Eos lamper fra Umage her.

Eos
                       

Eos lampen er den originale fjærlampen. Skjermen er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt og varmt lys i rommet. Eos gir et elegant og sofistikert touch til ditt interiør, og finnes i flere størrelser, farger og former.

Eos skjerm må kombineres med enten et pendeloppheng eller en bord- eller gulvlampe for å bli en komplett lampe. Ved å gjøre det på denne måten, har du mange kombinasjonsmuligheter til å få lampen akkurat slik den passer best i ditt hjem.

Eos Evia medium Ø40 - hvit
UMAGE
Eos Evia medium Ø40 - hvit
Tilbudspris kr 1 784 Vanlig pris kr 2 379
Se Komorebi lamper fra Umage her. Se Komorebi lamper fra Umage her.

Komorebi
                       

Komorebi er en nydelig lampeserie fra Umage. Lampeskjermene er laget med spiler i ekte eik og naturtekstil som stoffskjerm under. Komorebi gir et stemningsfullt og lunt lys til omgivelsene.

Skjermene kommer i flere størrelser, former og farger og kan brukes som taklampe, bordlampe og gulvlampe. 

Lampeskjermene er bærekraftige i sin produksjon, og for hver lampe som produseres, plantes det et tre. Serien er designet av Magnus Nero og Ingemar Jönsson.

Komorebi bidrar til å skape en rolig, balansert og harmonisk atmosfære i hjemmet.

Du kjøper oppheng til taklampe og base til gulv- og bordlampe separat - så her kan du velge fritt hvordan du bruker skjermen. 


Nordiske taklamper

Se Clava Dine pendel i mørk eik her.Se Clava Dine pendel i mørk eik her.

Lyset på Clava Dine Wood filtreres gjennom lamellene og skaper en spennende effekt på veggene i rommet. Denne skjermen blir virkelig et blikkfang, kombiner med pendeloppheng for komplett lampe.

Med sitt eksklusive og elegante utseende passer Clava Dine perfekt over spisebordet eller salongbordet, og gir en koselig og elegant følelse.

Chimes er en minimalistisk taklampe som bringer de nordiske tonene i naturen inn i interiøret. Lampen er designet av Asger Risborg, og er inspirert av de grasiøse linjene av trær på rekke i skogen. Skap en koselig atmosfære ved å bruke flere Chimes ved siden av hverandre i en rett linje eller i en vakker klynge.

Chimes selges både som singel og i en klynge på tre.

Se Chimes pendel i sort eik her.Se Chimes pendel i sort eik her.

Våre favoritter fra Umage

Vakre lamper i materialer av høy kvalitet som passer godt inn i skandinaviske interiør. Finn din favoritt!

Bordlamper
Asteria bordlampe - rubinrød
UMAGE
Asteria bordlampe - rubinrød
Tilbudspris kr 2 099 Vanlig pris kr 3 499
Gulvlamper
Asteria gulvlampe - antrasitt
UMAGE
Asteria gulvlampe - antrasitt
Tilbudspris kr 3 599 Vanlig pris kr 5 999