Bli kjent med oss

Christiania Belysning ble stiftet i 1989 og har i dag 15 butikker i Norge. Her kan du bli litt bedre kjent med oss.

Hva vil vi?
 

Christiania Belysning er belysningsspesialister og jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hva legger vi i det? Godt lys hjemme handler ikke om en lampe alene, men om samspill. Det er en totalpakke av alle lampene i rommet, plasseringen av dem og hvilken lyspære du velger. De rådene får du hos oss.

 

I Christiania Belysning møter du kompetente og engasjerte medarbeidere, og finner lamper og lyspærer som er nøye utvalgt basert på kundebehov, kvalitet og tidsriktig design. Vi har de gode basisproduktene, men også smykkene som gir deg det lille ekstra hjemme, og vi fører flere internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Le Klint og Secto Design.

 

Hos oss skal det være enkelt for deg å finne det du trenger. Belysning er et komplisert fag, men det er det vår jobb å kunne. Du kommer med behovet, vi vil gi deg løsningen!


Hvem er vi?

I Christiania Belysning er vi en stor gjeng som brenner for god belysning. Her ser du noen av oss og hvordan vi jobber for å greie levere deg gode løsninger.

 

Marika, leder

Velkommen til Christiania belysning

I Christiania Belysning er vi drevet av lidenskap for belysning, og et ønske om å skape gode opplevelser for deg og ditt hjem. Hos oss møter du alltid dedikerte og motiverte belysningseksperter som er klare til å hjelpe deg med å finne de perfekte belysningsløsningene for ditt hjem eller virksomhet.

Vi er stolt samarbeidspartner med mange kjente merkevarer for å kunne tilby deg et stort utvalg av kvalitet, design og funksjon. Vi tror at fornøyde kunder er hjertet av vår suksess, og vi står alltid klare til å gi deg råd og veiledning for å sikre at du er 100% fornøyd med ditt valg.  

Takk for at du har tatt deg tid til å bli kjent med oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med å lyse opp ditt liv og dine omgivelser.

Christina, sortiment og produkt
Hos oss skal du finne de mest attraktive merkevarene i tillegg til et godt base- og grunnbelysningssortiment. Du får også alltid lyspæren som får det beste ut av din lampe og gir deg riktig lys i rommet!

Mitt mål er at du opplever at vi har et godt og spennende sortiment som løser nettopp dine behov. Sortimentet består av kvalitetsprodukter, attraktive merkevarer og gode lyskilder som gjør at lampene skinner. Jeg jobber tett med leverandører for å sørge for at vi kan tilby deg belysning av ypperste kvalitet som møter dine behov og din smak. Det er også mitt ansvar å lære opp alle du møter ute i butikk i lyskilder, slik at de alltid kan gi deg gode anbefalinger på lyspærer.

Linda, lysplanlegger
Hos oss skal du få de beste rådene for god belysning, og det skal være enkelt å velge lampene du trenger!

Jeg brenner for belysningsfaget, og målet mitt er å få alle til å innse hva god og riktig belysning faktisk kan gjøre for et rom. Hver dag jobber jeg for å spre engasjementet for godt lys til alle våre ansatte, og det er også mitt ansvar å utvikle metoden vi jobber etter. Jeg leder teamet med lysplanleggere, og bruker mye tid på å teste ulike lamper for å stadig utvikle verktøykassen vi har til å skape god belysning hjemme hos deg.

Elisabeth, nettbutikk
Hos oss skal du møte Norges beste nettbutikk for belysning - med personlig service som hjelper deg!

Mitt hovedfokus er å sørge for at vi har en nettbutikk som gir deg det lille ekstra når du skal ha belysning. En viktig del av dette er at vi har kundeservice bemannet med dyktige butikkansatte som kan hjelpe deg på samme måte som i fysisk butikk, og for litt større prosjekter har vi digital lysplanlegging. Jeg sørger for at teknikken fungerer, at produktinformasjonen er god og for at du alltid finner gode og relevante artikler hos oss.


Presseinfo

Marika, CEO

For alle spørsmål rundt Christiania Belysning som selskap, ta kontakt med Marika.

E-post: marika [at] cblys.no