Designline skinnesystem

Elegante og fleksible lysskinner fra dansk Antidark

Antidark Designline er et elegant skinnesystem som lar deg skreddersy belysningen tilpasset ditt hjem. Med sin ekspertise kan våre lysplanleggere enkelt hjelpe deg skape din individuelle løsning.

Designline - løse skinner

Løse skinner kommer i lengder på én meter og to meter. Disse kommer uten strøminngang, og forutsetter enten at de skjøtes sammen med en skinne som har dette, eller at man kjøper strøminngang i tillegg. Du kan også kjøpe et ekstra deksel som tetter igjen åpningen i skinnene. Disse kan klippes til, og bidrar til å skape et rent design. Designline-skinnene er svært nette og kan nærmest blir usynlige i taket.

Designline - LED-spotter

Designline Tube LED er spotter som hører til skinnesystemet. Disse har integrert LED, hvilket betyr at hele spothode på sett og hvis er lyskilden. Du kan velge mellom spothoder i sort eller hvit med 3000 kelvin og 2700 kelvin.

Som du ser under gir 3000 kelvin et naturlig lys, mens 2700 kelvin gir et varmt lys.

Vi anbefaler 3000 kelvin særlig på kjøkken der du trenger godt arbeidslys, men også dersom du ønsker mest riktig fargegjengivelse av møbler og farger på vegger. Det er imidlertid 2700 kelvin nordmenn flest er vant med. 

Designline - Tube Pro spotter

Spotter til Antidark Designline-skinnesystem Pro som kjøpes separat. Spothodene kommer i flere farger og har utbyttbare GU-lyspærer. Anbefalte spotpærer har varmt lys (2700K) som gir den lune stemningen. Velger du Pro-spotten med lyspærer, kan du også bruke tilhørende takpendler direkte i skinnesystemet. Dette fordi de også bruker lyspærer. Designline Tube Pro kan du bruke i rom med takhøyde opptil 2,8 meter.

Vil du ha mye lys eller naturlig lys (3000 kelvin) anbefaler vi å velge Designline med integrerte LED-spotter. 

Designline strømtilkobling og skjøter

Tilkoblingsstykket gir deg strøminngang i enden av skinnen, mens skjøt for sideinnføring lar deg skjøte sammen to skinner og gir deg strøminnføring i midten. T-koblingen gir deg mulighet til å sette sammen tre skinner med strømuttak i midten. Velg den løsningen som gir deg kortest vei til strømuttak i form av takpunkt eller stikkontakt.

Deksel mellom spottene tetter igjen åpningen i skinnene, og vil være prikken over i'en på Designline skinnesystemet. Det gir et rent og elegant uttrykk.

Designline taklamper og pendeloppheng

Stilrene taklamper fra Antidark, som passer perfekt å bruke sammen med Designline-skinner. Du kan også bruke takpendlene alene, da med takkopp. Tube Flex har en utbyttbar skjerm, kommer i flere farger og styrer lyset ned. VIP 2 taklampe har bred lysspredning tross sin nett utforming, og styrer lyset mer ut til sidene enn Tube Flex.

Pendeloppheng lar deg henge en taklampe på opptil fem kilo fra en Designline-skinne, og kan også brukes som strømuttak for andre lamper.


Få hjelp til en optimal løsning!

Et skinnesystem gir god og fleksibel belysning i rommet ditt når det er satt opp på riktig måte. Våre dyktige lysplanleggere hjelper deg i et digitalt møte på zoom å sette opp løsningen som er optimal for deg. Når du har fått skinnene montert hjemme, kan de hjelpe deg sørge for at spottene er plassert og vinklet riktig for at du skal få det beste ut av din løsning.

Lysplanlegging 60 min - 780kr

Etterjustering spot 30 min - 390kr