Glo-ball lamper fra Flos. Utforsk under. Glo-ball lamper fra Flos. Utforsk under.

Glo-Ball lamper fra Flos

Bestselgende lamper med mykt, behagelig lys

Glo-Ball serien er designet av Jasper Morrison fra slutten av 1990-tallet og fremover, og er en av de mest populære seriene fra Flos. Som navnet gjenspeiler, er Glo-Ball serien glødende baller laget av munnblåst opalglass. Opalglasset bidrar til å spre et mykt og behagelig lys jevnt i hele rommet uten å blende. Glo-Ball serien består av forskjellige typer bord-, tak-, gulv- og vegglamper. Disse kan mixe og matches i hele huset for å gi et unikt preg på hjemmet.

Glo-Ball bordlamper

Glo-Ball bordlamper finnes med og uten fot, og i mange ulike størrelser. Bruk dem i en hylle, på skjenken eller på et sidebord.

Glo-Ball gulvlampe

Glo-Ball gulvlampe kommer i to farger og tre størrelser. Dette er en lampe som gir godt allmennlys i rommet. Plasser den gjerne i sofakroken eller et mørkt hjørne.

Glo-Ball vegg- og taklampe

Glo-Ball C/W kan brukes enten i taket eller på veggen. C/W mirror er beregnet brukt på fritthengende speil, og kommer levert med en mutter du bruker på baksiden av speilen for å feste lampen. Glo-Ball C taklampe finnes i to ulike størrelser og er kun beregnet for bruk i taket.

Glo-Ball W vegglampe - hvit
FLOS
Glo-Ball W vegglampe - hvit
Tilbudspris kr 2 894 Vanlig pris kr 4 350

Glo-Ball pendler

Glo-Ball takpendler finnes i tre størrelser. De gir et jevnt og godt lys som sprer seg i rommet. Bruk dem over bord eller hengende fritt i rommet, og kombiner gjerne flere sammen.


Tilbehør til Glo-Ball

Skulle uhellet være ute har vi reserveglass til Glo-Ball serien. Vi anbefaler en pære laget spesielt til Glo-Ball og IC Lights -serien til de fleste av lampene.


Glo-Ball serien er, som nevnt, en serie hos det anerkjente merket Flos. Merket ble grunnlagt i Merano, Italia i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Flos, som betyr blomst på Latin, oppstod fra en klar idé. De skulle lage lamper som skulle inspirere til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Dette er tydelig i alle deres designe, og allerede fra starten produserte de både klassiske og nyskapende lamper. Noen av de ikoniske lampene finner man fortsatt i det enestående utvalget deres.

Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Det som kjennetegner Flos best, er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Dette kan man se i valget av materialer, samt belysningsevne, slik man nettopp ser i Glo-Ball serien.

Glo-ball F2 gulvlampe fra Flos med sølv. Trykk her. Glo-ball F2 gulvlampe fra Flos med sølv. Trykk her.