Prosjekter lysplanlegging

Usikker på om lysplanlegging er noe for deg? La deg inspirere av noen av våre prosjekter og se hvor fint det kan bli med god belysning. 

Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.

 

Drømmehytte i Hemsedal

En nybygget hytte i Hemsedal som var et kjærlighetsprosjekt der ingen detaljer ble overlatt til tilfeldighetene. Bestillingen var å skape god belysning som ikke tok for mye fokus fra arkitektur og utsikt.


Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.

 

Moderne nybygg

En moderne, strøken ettroms med god romfølelse og gjennomgående stramt design. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Nøye utvalgte designlamper og anonym grunnbelysning sørger for en harmonisk helhet. 


Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.Octo lamper fra Secto over et spisebord på hytte.

 

Sjarmerende Osloleilighet

En nyoppusset og hipp toroms i Oslo. Eierne vil ha det stilrent, praktisk og hjemmekoselig - og ikke minst skape en god romfølelse i deres første hjem. 


Spotskinne langs veggen som lyser opp bilder og en gulvlampe ved siden av sofaen.Spotskinne langs veggen som lyser opp bilder og en gulvlampe ved siden av sofaen.

 

Fleksibel utleieleilighet

En utleieleilighet i en kjeller der huseier ønsket å skape en god grunnbelysning som samtidig er fleksibel og kan tilpasses ulike leietakeres behov.


Leilighet med downlights i taket, takpendler over spisebordet og gulvlampe ved sofaen.Leilighet med downlights i taket, takpendler over spisebordet og gulvlampe ved sofaen.

 

Leilighet med downlight

En moderne leilighet med innebygget downlight i stuen og på badet. Kunden hadde en del lamper fra tidligere som er med i prosjektet, men ønsket hjelp til plassering og til å legge til det som manglet.


Takpendel over salongbord og skinner langs veggen som lyser opp bildene.Takpendel over salongbord og skinner langs veggen som lyser opp bildene.

 

Stue i moderne rekkehus

En stue som hadde ett lyspunkt i taket, men der lyset ikke var nok til å gi lys til hele rommet. En helhetlig plan har sørget for godt lys i hele rommet.


Takpendel over spisebord, skinner langs veggene og gulvlampe ved sofaen.Takpendel over spisebord, skinner langs veggene og gulvlampe ved sofaen.

 

Leilighet med mørke vegger

En blokkleilighet fra 60-tallet der kunden opplevde at det gjennomgående var for lite lys. Prosjektet bestod av fire rom: Stue, kontor/bibliotek, kjøkken og gang.