IC Lights fra Flos, se underIC Lights fra Flos, se under

IC Lights fra Flos

Bestselgende IC lamper i italiensk design

IC Lights er en serie designet for Flos av Michael Anastassiades i 2014. Serien har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften. IC Lights er en nytenkende serie hvor det er holdt fast i det enkle og lette designet.
Serien sjonglerer form og funksjon, samtidig som den har den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse. Dette tidløse designet kan passe inn i nesten hvilket som helst hjem! Serien består av taklamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i flere farger.
Se IC T1 bordlampe i messing. Trykk her. Se IC T1 bordlampe i messing. Trykk her.

IC bordlamper

IC Table finnes i tre ulike modeller og tre størrelser. Dette er lamper som er fine på en skjenk eller et sidebord, og som gir et jevnt og mykt lys i rommet.

Se IC T1 bordlampe i messing her. Se IC T1 bordlampe i messing her.
Se IC low bordlampe her. Trykk her. Se IC low bordlampe her. Trykk her.

IC gulvlampe

IC Floor finnes i to høyder, 135 cm og 185cm, og begge høydene kommer i to farger. Denne lampen passer fint som et ekstra lyspunkt ved siden av sofaen eller i en mørk krok.

Se IC F2 gulvlampe fra Flos her. Trykk her. Se IC F2 gulvlampe fra Flos her. Trykk her.
Se IC F2 gulvlampe i messing. Trykk her. Se IC F2 gulvlampe i messing. Trykk her.

IC vegg- og taklampe

IC Ceiling/Wall finnes i to størrelser og kan brukes enten i taket eller på veggen. Lampen er beregnet på fastmontering og leveres uten ledning. Dersom du ønsker ledning, kan dette kjøpes til separat.

Se IC C/W2 vegglampe i krom. Trykk her. Se IC C/W2 vegglampe i krom. Trykk her.
Se IC c/w vegglampe i sort. Trykk her. Se IC c/w vegglampe i sort. Trykk her.

IC taklampe

IC Suspension er en takpendel som finnes i to høyder, 47cm og 70cm. Begge størrelsene kommer i tre farger. Kombiner gjerne en lampe av hver størrelse eller to like. Disse lampene er fine over bordet, i en trappeoppgang eller hengende i et hjørne.

Se IC S2 taklampe messing fra Flos. Trykk her. Se IC S2 taklampe messing fra Flos. Trykk her.
Se IC S2 taklampe i sort fra Flos her. Trykk her. Se IC S2 taklampe i sort fra Flos her. Trykk her.

Tilbehør til IC

Skulle uhellet være ute har vi reserveglass til IC serien. Vi anbefaler en pære laget spesielt til Glo-Ball og IC Lights -serien til de fleste av lampene.


Michael Anastassiades har designet for Flos helt siden 2013. Lampeseriene han har designet for den italienske bedriften siden da, inkludert IC Lights og Copycat-serien, har vunnet anerkjente bransjepriser og vært svært suksessfulle verden rundt. Designenes poetiske natur, kombinert med hans dyktige bruk av svært innovative belysningsteknologiske løsninger, gjør hvert verk unikt og overraskende emosjonelt.

Før Anastassiades designet IC Lights serien, hadde han støtt på et videoklipp av den unge sjongløren Tony Duncan. Han ble inspirert av Duncans eleganse mens han snurret rundt på et sett av kuler, flyttet de på armene og balanserte de på fingrene. Det var det magiske øyeblikket da kulene lå helt stille på armene til sjongløren Anastassiades hadde lyst til å fange. Det er nettopp dette som er inspirasjonen til den populære IC Lights serien.

Mange IC bordlamper sammen. Foto. Mange IC bordlamper sammen. Foto.