IC LightsIC Lights

IC Lights fra Flos

IC Lights er en serie designet for Flos av Michael Anastassiades i 2014. Serien har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften. IC Lights er en nytenkende serie hvor det er holdt fast i det enkle og lette designet. Serien sjonglerer form og funksjon, samtidig som den har den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse. Dette tidløse designet kan passe inn i nesten hvilket som helst hjem! Serien består av taklamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i flere farger.

IC bordlamper

IC Table finnes i tre ulike modeller og tre størrelser. Dette er lamper som er fine på en skjenk eller et sidebord, og som gir et jevnt og mykt lys i rommet.

IC T1 Low bordlampe fra Flos i miljø
FLOS
IC T1 Low bordlampe H38 - messing
Tilbudspris kr 3 937 Vanlig pris kr 5 625

IC gulvlampe

IC Floor finnes i to høyder, 135 cm og 185cm, og begge høydene kommer i to farger. Denne lampen passer fint som et ekstra lyspunkt ved siden av sofaen eller i en mørk krok.

IC vegg- og taklampe

IC Ceiling/Wall finnes i to størrelser og kan brukes enten i taket eller på veggen. Lampen er beregnet på fastmontering og leveres uten ledning. Dersom du ønsker ledning, kan dette kjøpes til separat.

IC C/W1 produktbilde
FLOS
IC C/W1 taklampe/vegglampe Ø20 - sort
Tilbudspris kr 3 692 Vanlig pris kr 5 275

IC taklampe

IC Suspension er en takpendel som finnes i to høyder, 47cm og 70cm. Begge størrelsene kommer i tre farger. Kombiner gjerne en lampe av hver størrelse eller to like. Disse lampene er fine over bordet, i en trappeoppgang eller hengende i et hjørne.

IC S1 taklampe H47 - messing
FLOS
IC S1 taklampe H47 - messing
Tilbudspris kr 3 769 Vanlig pris kr 5 385
IC S1 taklampe H47 - sort
FLOS
IC S1 taklampe H47 - sort
Tilbudspris kr 3 769 Vanlig pris kr 5 385

Tilbehør til IC

Skulle uhellet være ute har vi reserveglass til IC serien. Vi anbefaler en pære laget spesielt til Glo-Ball og IC Lights -serien til de fleste av lampene.


Michael Anastassiades har designet for Flos helt siden 2013. Lampeseriene han har designet for den italienske bedriften siden da, inkludert IC Lights og Copycat-serien, har vunnet anerkjente bransjepriser og vært svært suksessfulle verden rundt. Designenes poetiske natur, kombinert med hans dyktige bruk av svært innovative belysningsteknologiske løsninger, gjør hvert verk unikt og overraskende emosjonelt.

Før Anastassiades designet IC Lights serien, hadde han støtt på et videoklipp av den unge sjongløren Tony Duncan. Han ble inspirert av Duncans eleganse mens han snurret rundt på et sett av kuler, flyttet de på armene og balanserte de på fingrene. Det var det magiske øyeblikket da kulene lå helt stille på armene til sjongløren Anastassiades hadde lyst til å fange. Det er nettopp dette som er inspirasjonen til den populære IC Lights serien.