Nuura - elegante designlamper

Klassisk og moderne lamper i skjønn forening

Lampene fra Nuura tilfører en subtil eleganse i hjemmet. Merkevaren evner å kombinere det klassiske med det moderne på en utsøkt måte. Med moderne lysekroner i sentrum, tilbyr de et bredt utvalg av dekorativ belysning. 
Nuura har lysekroner, taklamper, bordlamper, vegglamper, og gulvlamper. Christiania Belysning har et stort utvalg - utforsk her!
Miira 6 rund taklampe dark bronze - i en stueMiira 6 rund taklampe dark bronze - i en stue
Blossi bordlampe fra Nuura i vinduskarmBlossi bordlampe fra Nuura i vinduskarm
Mira lysekrone i et soveromMira lysekrone i et soverom

Nuura er en dansk merkevare etablert i 2017. Selve ordet Nuura betyr lys og respekt, og produktene er inspirert av lys og natur. Grunnleggerne Sofie, Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg har som mål å lage unike og estetisk vakre belysningsprodukter - noe de absolutt lykkes med.

Nuura har skapt flere prisvinnende lampedesign, og lampene omfavnes av stadig flere. 

Populære lampeserier fra Nuura

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av de mest populære seriene.

Miira lamper fra Nuura - her ser du en lysekrone i serien over et spisebord - se alle lamperMiira lamper fra Nuura - her ser du en lysekrone i serien over et spisebord - se alle lamper

Miira lamper fra Nuura
                       

Miira er en nydelig lampeserie, og består av lysekroner i flere størrelser, pendellamper og vegglamper. 


Serien er designet av Sofie Refer. Karakteristisk for serien er kombinasjonen av klassisk design med moderne, nordisk touch. En sofistikert, elegant lampeserie som passer til mange stiler og hjem.

Miira lampene er kjempefine å kombinere med Liila lamper fra Nuura. 

Liila 1 medium vegg/taklampe, brukt som taklampe i et soveromLiila 1 medium vegg/taklampe, brukt som taklampe i et soverom

Liila lamper
                       

Liila lamper fra Nuura er dekorative smykker og gjør seg bemerket i interiøret. Liila lampene kan brukes både som vegglamper og som taklamper og kommer i flere varianter. 

Alle finnes i enten opalglass eller optisk, klart glass. Det opale glasset gir et jevnt, mykt lys og lyser opp rommet godt. Det optiske glasset gir stemningslys, og skaper et vakkert lysspill i rommet. 

Liila lampene er superfine å kombinere med Miira lamper fra Nuura. 


Apiales 6 takplafond fra Nuura - kjøp herApiales 6 takplafond fra Nuura - kjøp her
Apiales taklamper 

Apiales er den første lampeserien fra Nuura, designet av Sofie Refer. Lampene er fremdeles en kundefavoritt, og kommer som takplafond og takpendel. 

 

Se Apiales taklamper her

Blossi lamper

Blossi fra Nuura er en elegant liten lampeserie designet av Sofie Refer. Lampene er svært dekorative og gir et indirekte gyllent lys. Kommer som bordlampe i to størrelser og gulvlampe. 

 

Se Blossi lamper her

Blossi bordlampe fra Nuura - se denne nydelige lampen herBlossi bordlampe fra Nuura - se denne nydelige lampen her

Våre favoritter fra Nuura

Lamper fra Nuura tilfører hjemmet en utsøkt eleganske. Lampene er unike og passer til mange stiler og hjem.
Merkevaren evner nemlig å kombinere klassisk og moderne lampedesign, med touch av nordisk stil. Lampene har skapt prisvinnere og er av god kvalitet som varer.
Se våre favoritter her.