Levering

Vi vil alltid gjøre det vi kan for at du skal få varene du kjøper hos oss så raskt som mulig. Bestiller du før klokken 12 og varen er på lager, vil vi normalt sende ordren samme dag. Ordre som kommer inn etter klokken 12, sendes påfølgende virkedag. 

NB: Under perioder med stort salgstrykk, som for eksempel Black Week, kan det gå en dag eller to ekstra før varene blir sendt.

 

Leveringstid på bestillingsvarer

Leveringstid på bestillingsvarer kan variere fra en til fem uker, avhengig av hvilket merke du bestiller. Det er produsentens rutiner for forsendelser til oss som avgjør dette. Antatt leveringstid inn til oss kan du lese på produktsiden når du bestiller. Vi sender varen fra vårt lager samme dag den kommer inn, eller påfølgende virkedag. 

 

Leveringsalternativer

Du velger selv hvordan du vil ha varene levert. Vi tilbyr servicepakke til postkontor/post i butikk, eller hjemlevering. Frakt fra kr 179,-  

 

Uavhentede pakker

Det er trist når det skjer, men pakker som ikke hentes innen 7 dager vil automatisk bli returnert til oss. For å dekke frakt- og håndteringskostnadene vil vi belaste 200 kr pluss returfrakten. Bring vil i forkant sende deg hentemelding og en påminnelse om å hente pakken både på e-post og SMS før pakken returneres til oss.