Aneta Belysning - skandinavisk kvalitet

Aneta Lighting, grunnlagt i Växsjö i Sverige, startet allerede i 1947 å produsere lampeskjermer av tekstil. Siden den gang har de utviklet seg til å tilby en rekke armaturer til alle hjem.
Aneta fokuserer på å levere kvalitetslamper, og har grundige kvalitetssjekker av alle lamper som blir produsert av deres leverandører før disse sendes ut til kunder.

Populære serier fra Aneta

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av de mest populære seriene.

Molekyl
                       

Molekyl er en populær serie fra Aneta som passer utmerket i moderne hjem. Inspirert av molekyler, består alle lampene av en metallstruktur og noen glasskupler. Lampen er et statement både på- og avskrudd, og gir god stemning til alle rom de dekorerer.

Du kan få Molekyl-serien som ulike type taklamper hos oss. Gå for en takplafond i rom med lav takhøyde, men som du likevel ønsker å ha det lille ekstra i. Eller velg en av takpendlene i et rom der du ønsker at lampen skal ha hovedfokuset.

Molekyl taklampe H58 - oxidgrå/opal
ANETA
Molekyl taklampe H58 - oxidgrå/opal
Tilbudspris kr 2 589 Vanlig pris Veil. pris kr 3 699

Globus
                       

Globus er en flott bordlampe i opalglass som avgir et mykt og godt lys. Hele lampen er i glass og er et stilig dekorelement. Sett en eller flere Globus på en skjenk sammen med en plante for å skape liv i interiøret.


Stilige glassplafonder

Vanja er en takplafond som passer like godt i det moderne hjemmet som i det klassiske. Den ribbede glasskuppelen gir lampen et litt mer levende uttrykk og vil bidra til en fin lysspredning i rommet. Vanja er like fin alene eller som flere på rad i en gang eller et kjøkken. Vanja kan fås i tre ulike farger.

Bell taklampe er en tidløs takplafond fra Aneta Lighting. Plafonden gir godt lys til rommet. Bell er like fin i seg selv som flere sammen på rad i f.eks. en gang eller et kjøkken.

Bell fåes både i sort med opalt glass og i messing med sotet glass.


Våre favoritter fra Aneta

Vakre lamper i materialer av høy kvalitet som passer godt inn i skandinaviske interiør. Finn din favoritt!