Secto lamper fra Secto DesignSecto lamper fra Secto Design

Secto lampe

Bærekraftig i alle ledd

Secto er en lampe med innovativ bruk av tre kombinert med et stort stykke håndverk. Lampen er relativt enkel, men dens interessante form er i seg selv små rom. Lyskilden er diskret gjemt inne i skyggen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys.

Secto taklamper

Secto 4200 er den aller første lampen Secto laget, og ble starten på Secto Design kolleksjonen. Taklampen kommer også i en mindre modell som heter Secto 4201. Secto 4200 er fin til rom med høyere takhøyde, mens man med fordel kan velge Secto 4201 i rom med lavere takhøyde. En moderne klassiker som egner seg godt for eksempel over et bord eller en kjøkkenøy, gjerne flere på rekke.

Du får også Secto med 5 meter ledning. Dette er modellen for deg med ekstra høyt tak.

Se Secto lampe 4200 bjørk. Trykk her.Se Secto lampe 4200 bjørk. Trykk her.
Se Secto 4200 sort. Trykk her.Se Secto 4200 sort. Trykk her.

Secto vegglampe

Secto vegglampe kommer i to størrelser, som begge gir fantastisk stemningslys til rommet. Til større rom med mer åpne vegger kan Secto 4230 være passende, mens i mindre rom kan det passe bedre med den Secto 4231.

Se Secto 4231 sort. Trykk her.Se Secto 4231 sort. Trykk her.
Se Secto vegglampe i valnøtt. Trykk her.Se Secto vegglampe i valnøtt. Trykk her.

Secto bordlampe

Secto 4220 er en elegant bordlampe som skaper god stemning. Designet passer inn i de fleste hjem og er fin på for eksempel nattbordet eller en skjenk.

Se Secto bordlampe i sort. Trykk her.Se Secto bordlampe i sort. Trykk her.
Se Secto bordlampe i valnøtt. Trykk her.Se Secto bordlampe i valnøtt. Trykk her.

Secto gulvlampe

Secto 4210 er en dekorativ og elegant gulvlampe som gjør seg godt i en mørk krok eller ved siden av en sofa. Det nordiske designet vil gi god stemning på mørke kvelder, men også funke som et designelement i løpet av dagen.

Se Secto gulvlampe i sort. Trykk her.Se Secto gulvlampe i sort. Trykk her.
Se Secto gulvlampe i valnøtt. Trykk her.Se Secto gulvlampe i valnøtt. Trykk her.

Mange pendler fra Secto Design samlet i en klynge. Foto.Mange pendler fra Secto Design samlet i en klynge. Foto.

Secto lamper er i treverk med skandinavisk preg, og alle lampene håndlages i Finland. Hovedprinsippene i skandinavisk design er funksjonalitet, rene linjer, langvarig kvalitet, innovativt bruk av naturmaterialer og bevisste detaljer – noe man kan kjenne igjen på lampene fra Secto Design. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. Perfekt løft til interiøret, både hjemme og på hytta.

Secto Design startet med å lage møbler, men kundene etterspurte lamper som passet med møblene, da det ikke var noen på markedet. Dette førte til Secto 4200 lampen, som fortsatt er en klassiker hos Secto Design.

Lampene deres er laget av finsk bjørkefinér av beste kvalitet. Treet produseres i sentral-Finland, og det er derfor et meget kortreist produkt. I tillegg er det fokus på gjenbruk og sortering gjennom hele prosessen. Bærekraftig og gjennomtenkt.