Eos fra UMAGE

Eos lampen er den originale fjærlampen fra danske Umage. Skjermen er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt og varmt lys i rommet. Eos gir et elegant og sofistikert touch til ditt interiør og finnes i flere størrelser og former.

Eos skjerm må kombineres med enten et pendeloppheng eller en bord- eller gulvlampe for å bli en komplett lampe. Ved å gjøre det på denne måten, har du mange kombinasjonsmuligheter til å få lampen akkurat slik den passer best i ditt hjem.

Eos er designet i Danmark av Søren Ravn Christensen for Umage. Navnet er hentet fra Eos, morgengryets gudinne i gresk mytologi, og er en referanse til hvordan lampen kan minne om skyer på himmelen. Fargepaletten er inspirert av nordisk natur, og lampen gir et lett og svevende inntrykk i rommet.

Eos-serien er kvalifisert til RDS-sertifisering, noe som vil si at dun og fjær kommer fra dyr som ikke har vært utsatt for unødvendig skade. Les mer her.

Tips: Rengjør din Eos enkelt ved å blåse bort støvet med en hårføner!


EOS skjermer

Eos Medium taklampe fra Umage i hvit. henger over et sort bord med pynt på, lys på
Oppheng selges separat
UMAGE
Eos Medium Ø45 - hvit
Tilbudspris kr 1 199 Vanlig pris kr 1 499
Eos XL taklampe fra Umage i hvit. henger foran et vindu, lys på
UMAGE
Eos XL Ø75 - hvit
kr 4 499
Eos Evia medium Ø40 - hvit
UMAGE
Eos Evia medium Ø40 - hvit
Tilbudspris kr 1 784 Vanlig pris kr 3 568
Eos Evia Large Ø55 - hvit
UMAGE
Eos Evia Large Ø55 - hvit
Tilbudspris kr 3 569 Vanlig pris kr 7 138

Tilbehør til Eos

Pendelopphengene passer til alle Eos-skjermer.


Eos lampe - plafonder

Eos Up er lamper som kan brukes i tak eller på vegg, og som sitter helt inntil flaten de festes på. Disse lampene er komplette i esken. Her er det eneste du trenger av tilbehør en passende lyspære.