Antidark 

Antidark leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.

Populære serier fra Antidark

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av de mest populære seriene.

Designline - skinnesystem
                       

Antidark Designline er et utbyggbart og fleksibelt skinnesystem som lar deg skreddersy løsninger for ditt hjem. I tillegg til selve skinnene har Designline tilhørende spothoder og taklamper. Her kan du velge mellom integrert LED og utskiftbare lyspærer, kalt Pro. Med nærmest utømmelige sammensettingsmuligheter, høy kvalitet og et elegant, minimalistisk design er Designline-serien en av de mest populære seriene til Antidark.

Easy
                       

Easy er en elegant og fleksibel spotserie i kult design. Spothodene kan du rotere helt rundt, noe som gir en stor fleksibilitet. I serien finner du enkel-, dobbel-, og trippelspotter, samt en vegglampe. Perfekt effektbelysning for å fremheve detaljer i hjemmet. Også en velegnet kandidat hvis du har skråtak. Easy er en av bestselgerne fra Antidark.

Easy W75 1-lys - sort
ANTIDARK
Easy W75 1-lys - sort
kr 1 599
Easy W275 2-lys - sort
ANTIDARK
Easy W275 2-lys - sort
kr 2 799
Easy W2100 2-lys - hvit
ANTIDARK
Easy W2100 2-lys - hvit
kr 3 149
Easy W3100 3-lys - hvit
ANTIDARK
Easy W3100 3-lys - hvit
kr 3 999

Våre favoritter fra Antidark

Hos oss finner du universet til Antidark. Se utvalget her.