Retur

Du kan 30 dager etter at du har mottatt varen bytte eller returnere varer i butikk eller på nett, det er ditt valg.

Retur i butikk:

Ta med deg varen sammen med din kvittering til en av våre butikker. Skal du bytte varen er du avhengig av å bytte i en butikk som har ønsket vare på sitt lager. Lagerstatus kan du sjekke ved å ringe butikken direkte eller sjekke lagerstatus i våre butikker her i nettbutikken.

Retur med post:

  1. Fyll ut returskjemaet som lå vedlagt din ordrebekreftelse og angi returårsak. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER
  2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade.
  3. Franker og send pakken til:
    Christiania Belysning
    PB 2131
    1522 Moss
  4. Lever den til nærmeste Bring-utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge eller legges i postkasse. Vi belaster deg for returgebyret på 99 kroner når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke reklamasjoner og bytter, da dekker vi frakten for deg.

Tilbakebetaling:

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du 99 kr i returgebyr.

Salgsvarer byttes ikke.