Norlys - utebelysning spesialisert for Norden

Norlys er Norges største produsent av utebelysning. De spesialiserer seg på nordiske forhold, slik at lampene skal tåle all slags vær. Norlys ble startet i 1991 og har siden da hatt som mål å dekke hele behovet innen utebelysning. Nå satser de også på prosjektbasert belysning. Norlys produserer alle lampene selv i egen fabrikk, som har over 230 ansatte.

Populære serier fra Norlys

Gjør uteplassen gjennomgående med flere lamper fra samme serie eller i samme stilform. Enten du foretrekker moderne eller tradisjonelt design kan du finne favorittene dine fra Norlys her.

Sandvik

________________________

Sandvik er en moderne utelampeserie fra Norlys. Sandvik er svært minimalistisk, med rette linjer. Lampene har innebygget LED som lyser i et varmhvitt lys. Sandvik finnes som både tak- og vegglampe. Vegglampene kommer i to forskjellige modeller – en som bare lyser ned, og en som lyser både opp og ned. Sandvik passer bra på husveggen eller ved garasjen.

Sandvik 796 utelampe - aluminium fra Norlys
NORLYS
Sandvik 796 utelampe - aluminium
Tilbudspris kr 200 Vanlig pris kr 1 599
London 497 vegglampe ved siden av en inngangsdør

London

________________________

London er en utelampeserie med klassisk design og solid konstruksjon. Disse lampene har et tidløst design som vil passe inn, selv i flere generasjoner fremover. Glasset i London-lampene er av slagfast, klart polykarbonat. London-serien består av vegglamper, lampe i kjetting, portstolpe, blomsterstolpe og teleskopstolper med en til tre lyktehoder.


Gjør uteplassen fin

Nordland

Nordland er en praktisk og moderne utelampe. Denne kan du bruke som både vegg- og taklampe. Glasset er laget av opalhvitt polykarbonat. Nordland har også innebygget LED-belysning med bevegelsessensor. Bruk den som et stilig tillegg til uteplassen.

Vasa

Vasa er en utelampe med organiske former i stilrent design. Lampen gir lys både opp og ned, og lyssetter fint inngangspartiet eller større områder på husveggen. Vasa fåes i to størrelser og tre farger; grafitt, hvit og aluminiumsfarget.


Våre favoritter fra Norlys

Lys opp uteplassen med kvalitetssikre Norlys. Finn din favoritt her!

Vegglamper

Bern 650 utelampe - galvanisert stål/klar fra Norlys
NORLYS
Bern 650 utelampe - galvanisert stål/klar
Tilbudspris kr 1 399 Vanlig pris kr 1 999
Basel 661 utelampe - stål fra Norlys
NORLYS
Basel 661 utelampe - stål
Tilbudspris kr 2 029 Vanlig pris kr 2 899

Stolper og pullerter

Spotbelysning