Norlys - utebelysning spesialisert for Norden

Norlys er Norges største produsent av utebelysning. De spesialiserer seg på nordiske forhold, slik at lampene skal tåle all slags vær. Norlys ble startet i 1991 og har siden da hatt som mål å dekke hele behovet innen utebelysning. Nå satser de også på prosjektbasert belysning. Norlys produserer alle lampene selv i egen fabrikk, som har over 230 ansatte.

Populære serier fra Norlys

Gjør uteplassen gjennomgående med flere lamper fra samme serie eller i samme stilform. Enten du foretrekker moderne eller tradisjonelt design kan du finne favorittene dine fra Norlys her.

London
                       

London er en utelampeserie med klassisk design og solid konstruksjon. Disse lampene har et tidløst design som vil passe inn, selv i flere generasjoner fremover. Glasset i London-lampene er av slagfast, klart polykarbonat. London-serien består av vegglamper, lampe i kjetting, portstolpe, blomsterstolpe og teleskopstolper med en til tre lyktehoder.


Nordland

Nordland er en praktisk og moderne utelampe. Denne kan du bruke som både vegg- og taklampe. Glasset er laget av opalhvitt polykarbonat. Nordland har også innebygget LED-belysning med bevegelsessensor. Bruk den som et stilig tillegg til uteplassen.

Vasa

Vasa er en utelampe med organiske former i stilrent design. Lampen gir lys både opp og ned, og lyssetter fint inngangspartiet eller større områder på husveggen. Vasa fåes i to størrelser og tre farger; grafitt, hvit og aluminiumsfarget.


Våre favoritter fra Norlys

Lys opp uteplassen med kvalitetssikre Norlys. Finn din favoritt her!

Vegglamper
Basel 661 utelampe - stål
NORLYS
Basel 661 utelampe - stål
Tilbudspris kr 2 379 Vanlig pris kr 3 569
Spotbelysning | Hagelamper