Oslolampe - Oslo Wood lampe fra Northern. Utforsk underOslolampe - Oslo Wood lampe fra Northern. Utforsk under

Oslo-lampen - en bestselger

Oslo Wood gulvlampe gir stemningsfullt lys

Oslo Wood gulvlampe fra Northern, populært kalt Oslo-lampen, er en prisvinnende og tidløs bestselger. Lampen består av et trebent stativ og stilren skjerm med spennende tekstilstruktur. Begge elementene kommer i mange farger, og du kan finne akkurat den kombinasjonen du liker.
Se Oslo Wood gulvlampe sort/grønn. Trykk her. Se Oslo Wood gulvlampe sort/grønn. Trykk her.
Se Oslo Wood gulvlampe stål/grønn. Trykk her. Se Oslo Wood gulvlampe stål/grønn. Trykk her.
Se Oslo Wood gulvlampe hvit/hvit. Trykk her. Se Oslo Wood gulvlampe hvit/hvit. Trykk her.

Oslo-lamper

Oslo-lampene består av et stativ i seks farger og en lampeskjerm i sju farger. Alle kombinasjonene er tilgjengelige og du kan mikse og matche akkurat slik du vil. Lampen er med stativ og skjerm 165 cm høy. Her ser du de mest populære variantene.


Oslo lampe: Baser

Oslo Wood base/stativ er et tredelt benstativ fra Northern. Kombinert med Oslo Wood-lampeskjerm er det en komplett gulvlampe, som har blitt en moderne klassiker. Stativet er laget i lakkert stål og kommer i seks farger.


Oslo lampe: Skjermer

En nydelig lampeskjerm som kommer til sin rett sammen med stativet til Oslo Wood. Lampeskjermen til Oslo-lampen sprer et varmt og behagelig lys.

Lyset rettes særlig opp og noe slippes ned og litt ut til sidene. Stoffet på skjermen gir et vakker lysspill. De ikoniske blokkbokstavene Oslo gjør lampen særegen. Festet sitter nederst i skjermen og skrus fast i den justerbare pæreholderen. Du kan altså styre lysretningen dit du vil. Skjermen kommer i sju farger, velg din favoritt.


Oslo lampeskjerm i beige med lyset som skinner gjennom. Foto. Oslo lampeskjerm i beige med lyset som skinner gjennom. Foto.

Lampeskjermen til Oslo-lampen kan justeres i den retningen du ønsker. Lyset skinner både oppover og spres ut til sidene, og skaper et dynamisk og atmosfærisk lysspill. Gründer og designer Ove Rogne, laget lampen i 2006 og siden den gang har Oslo-lampen vunnet hjertene og hjemmene til folk over hele verden.