Lamper fra Secto Design - taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper i bærekraftig treLamper fra Secto Design - taklamper, bordlamper, vegglamper og gulvlamper i bærekraftig tre

Secto Design | Bærekraftige designlamper

Secto lamper er i treverk i skandinavisk design og alle lampene er håndlaget i Finland. Secto Design har lamper for hele hjemmet; taklamper over spisebordet, gulvlamper og bordlamper som gir en lun stemning, og vegglamper som gir deg ekstra lys der du trenger.
Secto lamper over spisebordSecto lamper over spisebord
Secto Design sine forskjellige lampemodeller i forskjellige fargerSecto Design sine forskjellige lampemodeller i forskjellige farger
Victo lamper i luftig stue - fra Secto DesignVicto lamper i luftig stue - fra Secto Design

Populære serier fra Secto Design

Kjennetegnet til Secto Design er funksjonalitet, bærekraft, innovativt bruk av naturmaterialer og bevisste detaljer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. Perfekt løft til interiøret, både hjemme og på hytta. Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du våre lagerførte serier av Secto Design.

Octo taklampe fra Secto over spisebord på en hytte. Se mer her. Octo taklampe fra Secto over spisebord på en hytte. Se mer her.

Octo
                       

Octo 4240 taklampen fra finske Secto Design er designet av Seppo Koho. Denne store, men samtidig luftige pendelen er allerede blitt en klassiker. Lyskilden er diskret gjemt inne i skjermen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys. Octo passer overraskende godt også i små rom på grunn av sin letthet. Lampen er derfor som skapt til å ha over spisebordet, enten alene eller i par.

Octo er håndlaget i Finland og lampens design speiler virkelig både Secto Design og Seppo Kohos felles interesse og respekt for den skandinaviske naturen. Lampen er laget av PEFC-sertifisert, formpresset bjørk. I tillegg er det fokus på gjenbruk og sortering gjennom hele prosessen. Bærekraftig og gjennomtenkt.

Tre Secto-lamper i en lys stue - se mer Tre Secto-lamper i en lys stue - se mer

Secto
                       

Secto Design startet med å lage møbler, men kundene etterspurte lamper som passet med møblene, da det ikke var noen på markedet. Dette førte til Secto 4200 lampen, som fortsatt er en klassiker hos Secto Design.

Secto er en lampe med innovativ bruk av tre kombinert med et stort stykke håndverk. Lampen er relativt enkel, men dens interessante form er i seg selv små rom. Lyskilden er diskret gjemt inne i skyggen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys. Secto 4200 er fin til rom med høyere takhøyde, mens man med fordel kan velge Secto 4201 i rom med lavere takhøyde.

Lampen er laget av finsk bjørkefinér av beste kvalitet. Treet produseres i sentral-Finland, og det er derfor et meget kortreist produkt. I tillegg er det fokus på gjenbruk og sortering gjennom hele prosessen. Bærekraftig og gjennomtenkt.

Tre Victo-lamper over spisebordTre Victo-lamper over spisebord

Victo
                       

Denne harmoniske pendelen kan virkelig skape en behagelig atmosfære. Victo taklampen er designet av Seppo Koho for Secto Design. Som alt fra Secto er denne også inspirert av den skandinaviske naturen. Lyskilden er diskret gjemt inne i skjermen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys. Den er helt ideell å ha hengende over spisebordet, da den er så lett og ikke forstyrrer utsikten.

Taklampen består av PEFC-sertifisert formpresset bjørk, og er håndlaget i Finland. I tillegg er det fokus på gjenbruk og sortering gjennom hele prosessen. Bærekraftig og gjennomtenkt.


Andre favoritter fra Secto Design

Lamper fra Secto Design er nydelige lamper på alle måter. Du sikrer et blendingsfritt lys og iøynefallende design som tilfører en ro og harmoni i hjemmet. Alle lampene fra Secto er håndlaget i FInland og bruker kortreist treverk der bærekraft er ivaretatt i alle ledd - fra produksjon til ferdig lampe. Se våre favoritter her.