Blush lamper fra NorthernBlush lamper fra Northern
Blush sjarmerer deg i senk. I serien finner du to langbordspendler, en vegglampe og en takpendel. Det er designerduoen Morten & Jonas som står bak. Lampene kommer alle med integrert LED og er dimbare. Det er fint å kombinere flere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet.

Blush rails

Det nyeste tilskuddet i serien, som så dagens lys I 2022. En subtil og elegant langbordspendel som kommer i to lengder, hvorav den lengste har fem lys og den korteste har tre lys. De er henholdsvis på 150 cm og 90 cm i lengden. Lampehodene har tette skjermer, retter lyset nedover og sprer lyset godt utover en stor flate. Blush rails har integrert LED og er dimbar. Den passer perfekt over et langbord eller en kjøkkenøy for eksempel.

Blush taklamper og vegglamper

Disse lampene er like mye et blikkfang som at de sklir sømløst inn med resten av rommet. Vegglampen er fra 2018 og var den første i serien. Året etter kom takpendelen. Begge lampene kommer i flere farger, og er fine å kombinere sammen.


Northern er en norsk produsent, som lager designlamper inspirert av den nordiske naturen. Deres produkter er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Northern sin filosofi er å lage lamper med spesiell design som er litt eksklusive. Selskapet ble opprettet i 2005, og etablerte seg raskt som merkevare innen dekorbelysning formgitt av anerkjente designere. Deres mest kjente lampe er prisvinnende Oslo Wood. I tillegg til å ha et stort utvalg lamper, har de også møbler og et utvalg andre interiørvarer i deres utvalg.