Asteria lamper fra Umage

Asteria er en populær serie fra danske UMAGE, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløs serie, og lampene gir et mykt og behagelig lys. Asteria kommer som taklampe i to størrelser, bordlampe og gulvlampe, og alle modeller finnes i en rekke ulike farger.

Asteria fra UMAGE


Asteria er den perfekte krysningen mellom design, teknologi og håndverk. Lampen har et integrert LED panel som gir godt lys, og en frostet skjerm som gir redusert blending. Asteria kan også dimmes, noe som lar deg styre lysmengden til å passe dine øyeblikk. 

Asteria Move

Asteria Move er den nyeste versjonen av Asteria bordlamper. Denne er oppladbar, og har ingen ledning, så den kan enkelt flyttes rundt. Asteria Move kan lyse i opptil 35 timer når den er fulladet. Perfekt i en vinduskarm, hylle eller som følgesvenn med ut på terrassen.

Asteria bordlampe

Asteria bordlampe er en stram og minimalistisk bordlampe. Lampen har en gjemt USB-port som lar deg lade mobilen, også om lampen er avslått. Lampen er ideell på skrivepulten eller nattbordet, men kan også fint lyse opp en mørk krok hvor som helst i huset.

Asteria takpendel

Asteria taklampe er en elegant og minimalistisk takpendel som er designet for å passe perfekt over spisebordet eller stuebordet. Asteria gir nedadrettet lys, og gir godt lys uten å stjele utsikten eller havne i synsfeltet når du har gjester. Kombiner gjerne flere på rekke for å lyse opp en større flate. Lampen leveres med en 2 meter lang sort tekstilledning og en sort rund takkopp.

Asteria Up

Asteria Up er perfekt i en gang eller et rom der du ikke vil ha en lampe som stjeler all oppmerksomhet, men som likevel kan gi et elegant preg over rommet.


Asteria gulvlampe

Asteria gulvlampe har en messingstang som går som en vertikal akse gjennom lampen og gir den et stramt, minimalistisk uttrykk. Dimmebryteren sitter på toppen av stangen. Gulvlampen passer både ved godstolen og i en mørk krok.

Asteria gulvlampe - antrasitt
UMAGE
Asteria gulvlampe - antrasitt
Tilbudspris kr 3 599 Vanlig pris kr 5 999

Asteria pendeldeksel

Dersom du ikke ønsker messingdetaljer på din Asteria takpendel kan du enkelt bytte uttrykket til stål eller sort dersom det er ønskelig. Pendeldekslene må kjøpes separat og kommer i to størrelser som passer til Asteria Medium taklampe Ø43 og Asteria Mini taklampe Ø31.


UMAGE er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet for en rimelig pris. UMAGE er et dansk ord for «å gjøre en innsats», og det er det de prøver på hver dag. UMAGE er eksperter på å kombinere estetikk, enkelthet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet.

For å være så bærekraftige som mulig, flatpakker de lampene i stilige esker som du kan bruke til oppbevaring senere. Disse er også de mest plassbevisste under transport og er med på å gjøre designene deres mer tilgjengelige og rimelige.