Belid - svenske designlamper

Belid en av de ledende belysningsleverandørene i Norden, og lager lamper av høy kvalitet. Helt siden 1969 har de levert svenske lamper til hjem og offentlige rom, og den dag i dag produserer Belid sine lamper i Sverige.
Utforsk de vakre lampene til Belid her! 

Populære serier fra Belid

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av de mest populære seriene til Belid. 

Pensile
                       

Pensile er en trendy og stram taklampe fra Belid som gir et lunt inntrykk. Denne lampen er et definitivt blikkfang! Pensile taklampe er en del av en moderne familie fra Belid som også inkluderer Bottle, Fuse og Bender. Lampene er designet av Joakim Fihn, og produseres på Belids fabrikk i Varberg i Sverige. En lekker serie som gir lun og hyggelig hotellfølelse hjemme.

Lampene er laget for å kombineres med Bender lampeskjerm i ull, som kommer i fem valgfrie farger: Hvit, blå, grønn, rustrød eller grå. Velger du den hvite skjermen, vil du få noe lys gjennom skjermen ut i rommet, mens de fire mørkere skjermene hovedsakelig vil gi lys opp og ned.

Gloria
                       

Gloria pendel er en vakker lampe med moderne trekk fra svenske Belid. Gloria pendel inngår i Gloria-serien fra Belid som kjennetegnes av de samme gjennomgående designvalgene. Dette kan man se i samspillet mellom de gjennomfargede glasskupplene i munnblåst glass og den matchende stålkonstruksjonen i pendelopphenget.

Gloria pendel vil gi et godt og behagelig lys i rommet. Glass og pendeloppheng kjøpes separat og gjør at du selv kan sette ditt eget preg på lampen.

Gloria glass Ø26 - røk
BELID
Gloria glass Ø26 - røk
Tilbudspris kr 1 147 Vanlig pris kr 2 149

Capo
                       

Capo pendel er en stram og elegant taklampe med oppheng i matt sort. Den har et opalhvitt glass som sender ut et mykt og behagelig lys som spres jevnt i rommet. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, og vil på den måten både kunne fungere som allmenn- og stemningsbelysning. Dette gjør at den er perfekt til en trappegang eller over et spisebord. Capo kommer i flere størrelser, og er fin å montere flere sammen - enten på rekke eller i en klynge.


Solide metallamper

Belids stolthet i kunsten å utforme metall gjennom tradisjonelt håndverk setter virkelig preg på hver eneste lampe.

Fleksibel og industriell

Trotsig bordlampe fra Belid er en nett lampe i som gir deg et godt og sentrert lys. Lampens arm er laget i silikon, og er derfor svært fleksibel. Trotsig er en tøff lampe for deg som vil ha et industrielt stilpreg i huset.

Dimbart leselys

Ledro er en elegant og stilren vegglampe med justerbar arm som gir muligheter for fleksibel justering av lysets retning. Ledro er perfekt som leselys ved sengen eller sofakroken.


Våre favoritter fra Belid

Skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet er stikkordene for Belids lamper.

Belid startet opp i 1969, og har helt siden starten hatt fokus på metallarbeid. Suksesshistorien bak Belid kom fra grunnleggerens visjon om å produsere svenske armaturer av høy kvalitet til hjem og offentlige rom.

Selv om kjernevediene til Belid har samme betydning i dag som i begynnelsen, har utviklingen og produksjonen på den svenske fabrikken blitt mer avansert de siste årene. Ved å samarbeide med både ansatte, kunder og partnere produserer de belysning av høyeste kvalitet og funksjonalitet.