&Tradition

&Tradition - danske designikoner

&Tradition er en dansk leverandør som bygger bro mellom gammelt og nytt ved å lage møbler, belysning og interiørobjekter med tidløs appell. De har både gamle designikoner – som Verner Pantons Flowerpot – og skaper nye klassikere med moderne designere – som Copenhagen. Deres nøye utvalgte kolleksjon kombinerer godt håndverk med kreativitet. Målet er å produsere belysning, møbler og tilbehør som møter det moderne samfunns behov for funksjon, komfort og skjønnhet.

Populære serier fra &Tradition

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av &Tradition sine mest populære serier.

Flowerpot

________________________

Flowerpot er en lampeserie som kombinerer harmonisk formspråk med spreke farger. Serien er designet av danske Verner Panton, og henter navnet fra 60-tallets Flower Power-bevegelse. Lampene sto som en motsetning til samfunnets tradisjonelle verdier, og ville omfavne en mer åpen, moderne mentalitet som fremmet fred og harmoni. Verner Panton var med andre ord en av de mer framtidsrettede designerne i sin tid. Lampen leveres nå av &Tradition. Flowerpot-serien består av seks forskjellige modeller – tre bordlamper og tre pendler – alle i et bredt utvalg farger.

Flowerpot VP3 bordlampe - blank rødbeige fra &tradition
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - blank rødbeige
Tilbudspris kr 2 556 Vanlig pris kr 3 195
Flowerpot VP3 bordlampe - blank lys blå fra &tradition
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - blank lys blå
Tilbudspris kr 2 556 Vanlig pris kr 3 195
Flowerpot VP1 taklampe - blank sennep fra &tradition
&TRADITION
Flowerpot VP1 taklampe Ø23 - blank sennep
Tilbudspris kr 1 996 Vanlig pris kr 2 495
Flowerpot VP7 taklampe - blank mørk grønn fra &tradition
&TRADITION
Flowerpot VP7 taklampe Ø37 - blank mørk grønn
Tilbudspris kr 3 276 Vanlig pris kr 4 095

Flowerpot i eksklusive farger

Flowerpot VP1 taklampe - matt mørkegrå fra &tradition
Eksklusiv for Christiania Belysning
&TRADITION
Flowerpot VP1 taklampe Ø23 - matt mørkegrå
Tilbudspris kr 1 996 Vanlig pris kr 2 495
Flowerpot VP3 bordlampe - matt mørkegrå fra &tradition
Eksklusiv for Christiania Belysning
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - matt mørkegrå
Tilbudspris kr 2 556 Vanlig pris kr 3 195
Flowerpot VP3 bordlampe- matt mørkeblå fra &tradition
Eksklusiv for Christiania Belysning
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - matt mørkeblå
Tilbudspris kr 2 236 Vanlig pris kr 3 195
Flowerpot VP1 taklampe - matt mørkeblå fra &tradition
Eksklusiv for Christiania Belysning
&TRADITION
Flowerpot VP1 taklampe Ø23 - matt mørkeblå
Tilbudspris kr 1 746 Vanlig pris kr 2 495

Copenhagen

________________________

Copenhagen-serien er designet av designduoen Space Copenhagen (Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou) og består av en takpendel i tre størrelser samt to bordlamper, en gulvlampe og en vegglampe. Med et solid blikk for detaljer har de designet en lampe som er preget av både den industrielle og den maritime stilen, men som samtidig er enkel, elegant og poetisk.

Milk

________________________

Milk lampe er en liten og nett bordlampe som er lett å plassere i alle husets mørke kroker. Milk NA1 er designet av Norm Architects, et samarbeid av tre partnere: Jonas-Bjerre-Poulsen, Kasper Rønn og Linda Korndal. Lampen er laget i treverk og munnblåst glass, og gir et varmt og behagelig lys. Bruk den på et sidebord, en skjenk eller en hylle for å gi rommet en hyggelig atmosfære.


Vakre bordlamper

Lucca er en elegant, bærbar lampe, inspirert av den gyldne gløden til den italienske byen Luccas på nattestid. Lucca er batteridreven, og kan brukes både innendørs og utendørs. Denne lampen vil gi deg det perfekte stemningslyset, og er perfekt til å ta med seg på terrassen, på piknik eller i vinduskarmen. Lampen lyser i opptil 12 timer og kan lett lades med USB-kabel.

Blown-serien ble født da designer Samuel Wilkinson oppdaget en vakker vattert effekt da lyskilden var omgitt av mønstret glass mens han eksperimenterte med refleksjoner og refraksjon av lys.


Våre favoritter fra &Tradition

&Tradition gir deg muligheten til å velge mellom gamle designikoner og morgendagens klassikere. Velger du en lampe fra &Tradition får du høy kvalitet og godt håndverk sammen med en flod av kreativitet.

Taklamper

Bordlamper

Vegglamper

Gulvlamper