&Tradition

&Tradition - danske designikoner

&Tradition er en dansk leverandør som bygger bro mellom gammelt og nytt ved å lage møbler, belysning og interiørobjekter med tidløs appell. De har både gamle designikoner – som Verner Pantons Flowerpot – og skaper nye klassikere med moderne designere – som Copenhagen. Deres nøye utvalgte kolleksjon kombinerer godt håndverk med kreativitet. Målet er å produsere belysning, møbler og tilbehør som møter det moderne samfunns behov for funksjon, komfort og skjønnhet.

Populære serier fra &Tradition

Å bruke lamper fra samme serie er en flott måte å skape helhet i et rom. Her finner du noen av &Tradition sine mest populære serier.

Flowerpot

________________________

Flowerpot er en lampeserie som kombinerer harmonisk formspråk med spreke farger. Serien er designet av danske Verner Panton, og henter navnet fra 60-tallets Flower Power-bevegelse. Lampene sto som en motsetning til samfunnets tradisjonelle verdier, og ville omfavne en mer åpen, moderne mentalitet som fremmet fred og harmoni. Verner Panton var med andre ord en av de mer framtidsrettede designerne i sin tid. Lampen leveres nå av &Tradition. Flowerpot-serien består av seks forskjellige modeller – tre bordlamper og tre pendler – alle i et bredt utvalg farger.

Flowerpot VP3 bordlampe H50 fra Tradition i fersken farge. Plassert på et sort lavbord foran et speil. lys av
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - blank rødbeige
Tilbudspris kr 2 460 Vanlig pris kr 3 280
Flowerpot VP3 bordlampe H50 fra Tradition i blå. Plassert på et rødt spisebord, lys på
&TRADITION
Flowerpot VP3 bordlampe H50 - blank lys blå
Tilbudspris kr 2 460 Vanlig pris kr 3 280

Milk

________________________

Milk lampe er en liten og nett bordlampe som er lett å plassere i alle husets mørke kroker. Milk NA1 er designet av Norm Architects, et samarbeid av tre partnere: Jonas-Bjerre-Poulsen, Kasper Rønn og Linda Korndal. Lampen er laget i treverk og munnblåst glass, og gir et varmt og behagelig lys. Bruk den på et sidebord, en skjenk eller en hylle for å gi rommet en hyggelig atmosfære.


Vakre bordlamper

Lucca er en elegant, bærbar lampe, inspirert av den gyldne gløden til den italienske byen Luccas på nattestid. Lucca er batteridreven, og kan brukes både innendørs og utendørs. Denne lampen vil gi deg det perfekte stemningslyset, og er perfekt til å ta med seg på terrassen, på piknik eller i vinduskarmen. Lampen lyser i opptil 12 timer og kan lett lades med USB-kabel.

Blown-serien ble født da designer Samuel Wilkinson oppdaget en vakker vattert effekt da lyskilden var omgitt av mønstret glass mens han eksperimenterte med refleksjoner og refraksjon av lys.


Våre favoritter fra &Tradition

&Tradition gir deg muligheten til å velge mellom gamle designikoner og morgendagens klassikere. Velger du en lampe fra &Tradition får du høy kvalitet og godt håndverk sammen med en flod av kreativitet.

Taklamper

Spinning BH1 taklampe fra Tradition i grå, lys på
&TRADITION
Spinning BH1 taklampe - matt mørk grå
Tilbudspris kr 1 721 Vanlig pris kr 2 295
Spinning BH2 taklampe fra Tradition i matt grå, lys på
&TRADITION
Spinning BH2 taklampe - matt mørk grå
Tilbudspris kr 2 171 Vanlig pris kr 2 895
Formakami JH4 taklampe fra Tradition i hvit, lys av
&TRADITION
Formakami JH4 taklampe
Tilbudspris kr 1 496 Vanlig pris kr 1 995
Formakami JH5 taklampe fra Tradition i hvit, lys av
&TRADITION
Formakami JH5 taklampe
Tilbudspris kr 1 818 Vanlig pris kr 2 425

Bordlamper

Vegglamper

Gulvlamper