Julepynt | Skap magisk julestemning

5 tips for julepynt som skaper en magisk jul i hjemmet

❄ Julepynt er en helt sentral del av julefeiringen og skaper en magisk stemning i hjemmet.

Christiania Belysning har et bredt utvalg av vakre juledekorasjoner.

❄ Uansett om du er nybegynner eller en erfaren juleentusiast, vil våre tips til julepynt og produkter være nyttige.


1. Julestjerne i vindu

 • En fin ting med vintermørket er at vi kan lyse opp hjemmene våre med lekre adventsstjerner eller julestjerner - kjært barn, mange navn. 
 • En julestjerne i vinduet gir med ett skikkelig koselig stemning.
 • Lyset skinner gjennom stjernen og lyser opp i mørketiden.
 • Adventsstjerner er gjerne det første vi finner frem av julepynten, og kan gjerne henge i noen måneder til glede for deg og naboene. 

2. Adventsstjerne og julekrans til inngangen

 • Heng en adventsstjerne over inngangsdøren eller julekrans på døren. Da blir det superkoselig å komme hjem, og en hyggelig velkomst for gjestene når de kommer på besøk.
 • I tillegg kan du med fordel plassere lykter med batterilys ved inngangspartiet, som lyser opp litt ekstra. Se lykter og batterilys HER. 

Adventsstjerner og kranser ute


julegavetips - se herjulegavetips - se her

Julegavetips - gaver som varer

Er du på utkikk etter julegaver til store og små, nære og kjære?  Hos oss finner du gaver som sprer strålende stemning og glede hele året. Vi har gaver som varer. 

Hos oss finner du garantert noe til alle. Er du del av et spleiselag eller står du for gaven alene? Her er litt inspirasjon til å hjelpe deg. Velkommen til oss! 


3. Mangfold av stjerner! 

 • Christiania Belysning har et bredt utvalg av adventsstjerner i forskjellige design, farger, størrelser og materialer, slik at du kan finne den som passer ditt hjem best.
 • Våre julestjerner er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer holdbarhet slik at du har glede av dem lenge.
 • Nytt i år er adventsstjerner i rotting – disse er supertrendy og gir en organisk, naturlig look! Også tidløse klassikerne i papir og i metall holder seg populære. 

Mangfold av adventsstjerner


4. Lysende julepynt

 • Julepynt som lyser gjør det ekstra koselig.
 • I vinterhalvåret er det mørkt store deler av døgnet, og ekstra lyspunkter i hjemmet som att på til gir oss assosiasjoner til juletiden skaper en varm og koselig stemning. 

5. Adventsstake

 • Adventsstake er en helt sentral del av julepynten. Mange har tradisjonen med å tenne adventslys hver søndag i advent.
 • Hos Christiania Belysning får du nå også adventslys på batteri, som et brannsikkert og holdbart alternativ.
 • I tillegg har vi mange superfine adventsstaker til glede for store og små. 

Adventsstaker - for store og små

Ofte Stilte Spørsmål

1. Hvor kan jeg kjøpe julepynt fra Christiania Belysning?

Du kan kjøpe våre julepynt produkter i nettbutikken og i våre 15 fysiske butikker. Du finner oversikt over butikkene HER.

2. Hvordan henger jeg opp en julestjerne i vinduet?

Adventsstjerner fra Christiania Belysning har enten oppheng som følger med, eller så må du kjøpe dette ved siden av. Du finner info om dette på hvert produkt. Det er enkelt å montere på opphenget. Følg medfølgende instruksjoner for montering.

3. Hvordan får man lys i adventsstjerner? 

De fleste adventsstjerner trenger oppheng og en spesiell lyspære i tillegg. De fleste oppheng må plugges i stikkontakt, men du finner også julestjerner på batteri. Hvert produkt har produktspesifikk informasjon hva du trenger, samt hvordan du monterer produktet, slik at det blir en enkel jobb for deg å henge opp adventsstjernen.

4. Er adventsstjerner egnet for utendørs bruk?

Noen adventsstjerner kan brukes utendørs, men det er viktig å sjekke produktspesifikasjonene.

5. Hvilket materiale er julepynt laget av?

Julepynt fra Christiania Belysning kan være laget av glass, rotting, plast, tre og metall, avhengig av produkt, design og stil. Du kan se all julepynt HER.

6. Når kan man starte å pynte til jul? 

Når du vil! Mange syns førjulstiden er det aller beste med jula, og hvor lenge førjulstiden varer er opptil deg. I oktober kommer julen gjerne til butikkene. Det første husholdningene starter med er å henge opp vinterlysene, som kan henge hele vinterhalvåret. Mange starter så smått å pynte inne i oktober. Adventsstjerner er ofte det første som henges opp inne. Den andre halvparten venter gjerne med å sette frem julepynten til første søndag i advent og midten av desember.  

6. Når skal julepynten ned?

Tradisjonen for mange er trettende juledag eller tre hellige kongers dag, altså 6. januar. Andre holder på den gamle tradisjonen «tjuende dag jager Knud julen ut» og dermed venter til 13. januar. I gamledager var det vanlig å feie julen ut med sopelime den dagen.


Oppsummering

Gjør din julefeiring enda mer magisk med vakker julepynt fra Christiania Belysning. Spre julestemning med julestjerne i vindu, adventsstjerne og julepynt. Utforsk vårt sortiment og forvandle ditt hjem til et juleparadis i år!


Kanskje du også er interessert i: