Lysplanlegging

Lysplanlegging er tjenesten for deg som vil ha god belysning hjemme, men ikke vet helt hvordan. Nå kan du booke tid med en av våre dyktige lysplanleggere, enten digitalt eller i tre utvalgte butikker.

Raskt!

Vi løser ett rom på en halvtime!

Har du et større prosjekt, kan du selvsagt booke mer tid. Og om du heller vil bruke en halvtime på mer generelle spørsmål, er vi åpen for det også.

Enkelt!

La eksperten gjøre jobben!

Våre lysplanleggere har lang erfaring med belysning og hjelper deg avdekke behov, og hvilke lamper som oppfyller dem. Det gjør ditt valg mye enklere!

Rimelig!

Pris per halvtime er 390,-

Da sikrer du rett belysning på første forsøk, unngår feilkjøp og trenger elektriker bare en gang.

Ingen kjøpsforpliktelse utover å betale for selve tjenesten.

Lysplanlegging digitalt

Møtet med lysplanlegger kan bookes og gjennomføres på Zoom eller Teams. Dette er den ideelle løsningen for deg som ikke kan eller ønsker møte opp i fysisk butikk.

Du booker tid med lysplanlegger i bolker på 30 minutter. Ved booking blir dere enige om hvilket program dere bruker for å møtes: Teams eller Zoom.

I forkant sender du inn en skisse av rommet og noen bilder, slik at lysplanleggeren kan møte forberedt. Sammen går dere gjennom dine behov, og utarbeider en plan som vil gi deg en god belysning hjemme.

For digital lysplanlegging er vi tilgjengelige mellom 10 og 20 hver ukedag.

Våre lysplanleggere

Våre lysplanleggere har lang erfaring i å jobbe med belysning, og er gode på å se løsninger som passer ditt hjem og budsjett. De kan løse både store og små prosjekter.

Elisabeth

Lysplanlegger Elisabeth

Caroline

Lysplanlegger Caroline

Linda

Lysplanlegger Linda

Fremgangsmåte

1. Kontakt oss

Kontakt oss via e-post og fortell oss om prosjektet ditt. Vi tar kontakt på e-post eller telefon i løpet av neste virkedag, og booker tidspunkt for lysplanleggingen.

Vi trenger:

  • En skisse av rommet som viser lengde, bredde og høyde. Eventuelt en plantegning om du har.
  • Noen bilder som viser rommet. Ta bildet fra hjørnene i rommet og diagonalt for å få med mest mulig av rommet.

2. Vipps

Når du har booket tid, vil vår lysplanlegger sende deg en Vipps-forespørsel. Når denne er betalt, vil du få kvitteringen din lagret digitalt på min side, dersom du er medlem i kundeklubben. Om du ikke er med i kundeklubben, sender vi deg kvitteringen på mail.

Pris: 390,- per 30 minutter

3. Lysplanlegge

Du møter lysplanleggeren til avtalt tid. Vi sender deg i forkant av møtet en link du går inn på for å delta. Du kan selv velge om vi bruker Teams eller Zoom.

Underveis i møtet lager du og lysplanleggeren i felleskap en plan som løser dine behov, komplett med konkrete produktanbefalinger.

4. Kjøp lamper

Etter møtet med lysplanleggeren, har du en liste med konkrete produktanbefalinger.

Nå kan du kjøpe lampene i ro og mak i vår nettbutikk, og få lampene levert enten til hentested eller hjem på døren. Dersom du ønsker, kan du selvsagt også ta med deg listen og kjøpe lampene i en av våre butikker.

Det er ingen kjøpsforpliktelser knyttet til tjenesten.


Lysplanlegging i butikk

Lysplanlegging i butikk foregår i en egen sone i butikken der du og lysplanlegger sitter sammen. I butikk har du anledning til å se produktene live.

Du booker tid på forhånd, og møter opp til avtalt tid i butikken.

Til møtet tar du med deg en skisse av rommet som forteller lengden på veggene samt hvor høyt det er til taket. I tillegg tar du med deg noen bilder som viser hva du har i rommet fra før, samt hvor stikkontakter og eventuelle takpunkt befinner seg.

Lysplanleggeren bruker dette som utgangspunkt til samtalen der dere sammen kommer frem til dine behov, og hvilke produkter som vil løse dette. I butikken vil dere også kunne se lyseffekten av ulike typer lamper. Du får til slutt en liste med produkter som vil gi deg en god belysning hjemme.

NB: På grunn av myndighetenes retningslinjer, gjennomfører vi for tiden ikke lysplanlegging i fysisk butikk, kun digitalt.

Her kan du booke lysplanlegger i butikk

Sandvika

I vår butikk på Sandvika Storsenter kan du booke lysplanlegging med Linda. Ta kontakt på mail eller telefon for å avtale tid.

Lysplanlegger Linda

Ski

I vår butikk på Ski Storsenter, kan du booke lysplanlegging med Elisabeth. Ta kontakt på mail eller telefon for å avtale tid.

Lysplanlegger Elisabeth

Storo

I vår butikk på Storo Storsenter, kan du booke lysplanlegging med Caroline. Ta kontakt på mail eller telefon for å avtale tid.

Lysplanlegger Caroline

Tilbakemelding fra kunder med lysplanlegging

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

Kunde, Ski

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

Kunde, Sandvika

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

Kunde, Sandvika


Belysningstips rom for rom