ANTIDARK

VIP 2 taklampe Ø12 - messing

VIP 2 taklampe fra Antidark er en elegant og nett taklampe. Selv om VIP 2 har et nett og subtilt design vil taklampen gi en bred lysspredning. Taklampen passer ypperlig over kjøkkenøy og spisebord, gjerne flere på rekke, noe som er enkelt å få til med f.eks. Designline skinnesystem. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 499
Færre enn 5 PÅ LAGER
Mer om dette produktet

VIP 2 taklampe fra Antidark er en minimalistisk, men elegant takpendel med kult design. Til tross for en slank og nett utforming, vil lampen gi en bred lysspredning. Dette fordi den har en buet linse i glass som er matt i sidene og klar i midten. På den måten blir du skjermet mot blending og får en dus overgang, samtidig som den lyser over en stor flate. VIP 3 er 12 cm i diameter og kommer med tekstilledning på maksimalt tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • VIP2 taklampe fungerer utmerket over en kjøkkenøy, gjerne flere på rad. Du kan bruke Designline skinnesystem til dette eller bruke medfølgende takkopp. 
  • VIP2 taklampe  er godt egnet over spisebord. Taklampen gir godt lys over en stor flate, samtidig som den ikke tar mye plass og oppmerksomhet fra utsikten.
  • VIP2 taklampe  er perfekt å bruke i Designline skinnesystemet eller alene.
  • VIP er egnet til bruk i rom med god takhøyde på grunn av den lange ledningslengden på tre meter. 
  • Ønsker du en nett pendel til å lyse opp et mørkt hjørne eller sidebord, er VIP2 taklampe også egnet til det. 


MONTERING

  • VIP2 taklampe  bør monteres litt ut fra veggen for optimalt resultat. 


TILBEHØR

  • Du trenger en GU10-lyspære til din VIP2 taklampe. Se den under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

VIP taklampe fra Antidark kommer i sort og messing. Det er en unik og stilsikker takpendel, som harmonerer perfekt med resten av Antidark sitt univers. Det er fint å bruke lamper fra samme serie, for å skape en helhet i hjemmet. VIP er i to generasjoner: VIP 2 taklampe og oppdaterte VIP 3 taklampe, som er enda litt bedre. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk merkevare som har levert belysning i over 25 år. Antidark leverer belysningsprodukter av høy kvalitet. De gir den litt anonyme belysningen et elegant og moderne design. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021673
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 303002-4
Dimbar Ja
Farge Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12
Høyde i cm 17
Sokkel GU10
Maks watt 20
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned