ANTIDARK

Supreme long taklampe L147 - sort

Ultratynn, lekker og elegant taklampe, som nesten blir usynlig i rommet. Egnet til smale rom og steder der man man ikke vil sperre for sikten. Lampen gir et kraftig lys nedover, og er dimbar. Det gjør den super til både arbeidslys og koselige middager. Perfekt over spisebord og kjøkkenøy og -benk.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 399
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Supreme taklampe long fra Antidark er en ultratynn, lekker og elegant taklampe. Med kun 0,8 cm tykkelse og 8 cm høyde blir den nesten usynlig i rommet. Derfor er taklampen godt egnet til smale rom eller steder der man ikke vil sperre for sikten. 


Supreme taklampe short kommer med integrert LED og gir et kraftig lys nedover, men er dimbar. Lystemperaturen er på 2700 kelvin, hvilket betyr at den fremhever gylne toner. Egenskapene til lampen gjør den velegnet til både arbeidslys og hyggelys til koselige middager. Perfekt over spisebord og kjøkkenøy og -benk.


Har du et smalt spisebord er denne lampen en sikker vinner. Vår anbefaling er at lengden på bordet bør være fra 220 cm og dybden mellom 70 og 90 cm. Den er også super til en kjøkkenøy eller kjøkkenbenk med samme dybde. Du bør henge lampen i en høyde slik at du ikke blir blendet når du sitter ved bordet eller står ved benken. 


Supreme taklampe har en avlang og smal takkopp. Den er 83,5 cm lang, 5 cm høy og 4 cm bred. 


Supreme taklampe kommer i tre varianter: Supreme taklampe short, Supreme taklampe long og Supreme taklampe long up/down.

Vår anbefaling er å bruke lampene som retter lyset kun nedover i rom som har god belysning rundt (eksempelvis vha. et skinnesystem eller downlights m.m.), mens den versjonen som retter lyset både opp og ned er et fint supplement i rom som ikke har dette og trenger mer godt lys.


Disse lampene står godt til resten av universet til Antidark. Det er fint å bruke lamper innenfor samme univers for å få en helhet i hjemmet. 


Har du behov for hjelp til å finne ut hvor høyt du skal henge lampen eller plassering av denne? Benytt deg av Lysplanlegging, en lavterskel digital tjeneste som hjelper deg å få riktig plassert belysning i hjemmet. Dette er lurt å gjøre tidlig i prosessen, før elektriker kommer for å montere. 


Kjøper du en lampe med integrert LED kan chip og driver også skiftes ut. I dette tilfelle skal det gjøres av fagpersonell.

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872027651
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-500-15-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 8
Bredde i cm 0.8
Lengde i cm 146.6
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2700
Maks watt 45
Kelvin 2700
Produktark Last ned