ANTIDARK

Designline Tube Pro spot - hvit

Spot til Designline skinnesystem med minimalistisk og elegant design, og stor fleksibilitet. Spothodet kan vippes 90 grader og dreies hele veien rundt. Designline er en effektiv måte å sikre god basis belysning i hjemmet, noe som kan gi deg større kreativt spillerom for andre lamper i rommet. Mer info under.
- +
kr 699
65+ på nettlager
500+ på butikklager
65+ på nettlager
500+ på butikklager
Mer om dette produktet
 • Designline Tube Pro spot er en løs spot og del av en elegant spotserie til Designline Pro skinnesystemet.
 • Spothodene kan dreies hele veien rundt, og de kan vinkles opptil 90 grader, det vil si at de kan lyse rett ned fra skinnen.
 • Spotten er dimbar.
 • Det medfølger en ekstra reflektor i messing og et filter, som endrer lysopplevelsen. Filteret reduserer blending.


ANBEFALT BRUK

 • Bruk spothodene sammen med Designline skinnesystem. Spotskinnesystemet kan brukes i alle rom, og gi en god, grunnleggende belysning. Du kan tilpasse skinnesystem til rommet ditt, og justere plassering og lysretningen av spothodene slik det passer hos deg.
 • Bruker du skinnesytemet ved sofaen anbefaler vi å bruke det medfølgende honeycombfilteret. 
 • For optimalt resultat bør denne løsningen brukes med opptil 2,8 meter takhøyde. Har du større takhøyde, anbefaler vi Designline Tube LED-spot, som har integrert LED og sterkere lyskilde. 


MONTERING

 • Vil du ha en individuell tilpasset løsning til ditt hjem, kan du spørre våre lysplanleggere om hjelp. De er eksperter på lysdesign i rom - alt fra plassering til type belysning, og hjelper deg med en optimal løsning for kr. fra 390. Se HER. 
 • Ved montering av filteret skal man ta ut en ring bak, for å få plass til honey comb. Den messingfargede frontringen gir deg litt mer lys enn den sorte som står i. 
 • Du kan lese mer om montering av Designline skinnesystem HER.


TILBEHØR

 • Designline Tube Pro spot har en utskiftbar GU10 lyspære, og er derfor kompatibel med de andre produktene som bruker utbyttbar lyspære. Lyspæren vi anbefaler til denne har en fargetemperatur på 2700 kelvin. Det betyr at den gir et varmt lys og er den mest vanlige varianten. Den kjøpes separat - se den i anbefalt tilbehør. 
 • Det medfølger både et honey comb filter, samt en ekstra frontring i messing til alle spotter. Filteret settes ytterst, like foran lyskilden og gjør at du unngår blending og mykner lyset. Vi anbefaler å bruke filteret, særlig hvis du har skinnesystemet i stuen.


OM DESIGNET/SERIEN

 • Designline Tube Pro spot har et minimalistisk og elegant design, og kommer i fire farger; hvit, sort, titanium og messing. Du kan enkelt bytte ut spotten med en av de andre fargene om du måtte ønske, ved å bytte ut sylinderen. 
 • Spotten hører til Designline skinnesystem. Dette skinnesystemet er en effektiv måte å sikre god basis belysning i hjemmet. Karakteristisk for hele Designline-serien er et minimalisitsk og stilsikkert uttrykk. Skinnen er tynn og smal og adapteren spottene sitter i er også minimalistisk. Alle egenskapene til Designline Tube Pro gir deg en fleksibilitet til å endre lyset og uttrykket etter ønske og behov.


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk leverandøre, som leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet deres passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.


TILPASSET LØSNING TIL DITT HJEM

Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem eller råd til optimal spotjustering? Våre lysplanleggere kan hjelpe deg. Book tid med lysplanlegger for et lavterskel digitalt møte. For kun 780 kr får du belysningen riktig plassert og justert fra start. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872027088
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-312-01-1
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Høyde i cm 0
Lengde i cm 13.5
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 8.5
Produktark Last ned