ANTIDARK

SpotOn 3-lys - sort

En praktisk og stilnøytral trippelspot for takmontering med kvadratisk base. Lampen egner seg godt til å sette fokus på enkelte punkter i rommet, som et bilde eller en plante. Spothodene kan tiltes inntil 360 grader vertikalt og 90 grader horisontalt. Dette gir stor fleksibilitet. Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
- +
kr 1 499
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

SpotOn 3-lys takspot fra Antidark er god å bruke til effektbelysning og et godt tilskudd til grunnbelysningen i rommet. Bruk SpotOn hvis du vil lyse opp et bestemt området, som et stort bilde, en plante eller et skap/en hylle. 


Spothodet kan tiltes i 360 grader vertikalt og 90 grader horisontalt, noe som gir deg stor fleksibilitet. Lyskilden er senket i den sylindriske skjermen. På den måten får du effektivt lys dit du vil, uten at det blender deg. Vi anbefaler at du retter lyset mot flaten som skal lyses opp og vinkler spothodene samme vei, og ikke ut i rommet. Dette for å unngå blending.


Monter SpotOn tett mot veggen hvis du skal bruke den foran vinuder, speil eller bilder med glassrammer. Da bør også spothodet vinkles rett ned, slik at lyset vasker veggen. Slik vil du unngå gjenskinn. Bruk da gjerne to spotter tett ved siden av hverandre, eller SpotOn 2-lys eller 3-lys, for en jevn lysflate.

Om det du skal punktbelyse derimot har en matt overflate, kan du montere SpotOn ca. 60 cm ut fra veggen, og vinkle den inn mot det du vil belyse. 


SpotOn er tilgjengelig både med rund og firkantet base, og med én, to eller tre spotter som alle kan justeres individuelt. Den kommer med svart eller hvit finish. SpotOn-serien sklir rett inn i resten av Antidark sitt elegante, stilrene univers. Den danske leverandøren mestrer å gjøre den subtile grunnbelysningen særdeles attraktiv.


Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872020799
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-300-03-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Høyde i cm 13
Lengde i cm 48
Antall lyspærer 3
Sokkel GU10
Maks watt 7.5
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned