Glow-dim
ANTIDARK

Palla 2-lys dtw - titan

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Palla 2-lys fra Antidark er en baderomslampe til tak og vegg som gir nydelig, jevnt lys, som spres rundt i rommet. Lampen er med integrert LED og har en integrert dim-to-warm funksjon, slik at du kan regulere fargen på lyset ut fra behov. Kommer i flere farger og versjoner. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 699
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Palla 2-lys fra Antidark er en baderomslampe som egner seg utmerket til montering til tak og vegg. Den har IP44, hvilket betyr at lampen er våtromsgodkjent. Palla 2-lys kommer med integrert LED og har en innebygd dim-to-warm funskjon. Dette gir deg stor fleksibilitet til å veksle mellom varmt lys og naturlig lys. Lampen har to opalhvite glasskupler festet på en messingplate, som sender ut et jevnt, behagelig lys og lyser opp omgivelsene godt. Lyset spres nemlig i rommet. Hver glasskuppel er 13,5 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Palla 2-lys på badet. 
  • Palla 2-lys er super i taket på bad og wc.
  • Dette er en utmerket lampe til å ha ved siden av speilet. Monter da gjerne Palla 2-lys vertikalt eller horisontalt på hver side. Da får du godt lys når du gjør deg klar om morgenen, og kan dimme til lunt, varmt lys på kvelden. 


MONTERING

  • Palla 2-lys er beregnet på fast montering, og festes med skruer. 


OM DESIGNET/SERIEN

Palla er en lampeserie fra Antidark spesielt egnet til bad. Baderomslampene kan monteres i tak og på vegg. Lampene kommer i Palla 1-lys, Palla 2-lys, Palla Mini 1-lys og Palla Mini 2-lys. Alle versjonene kommer i flere farger, og har den samme opalfargede glasskuppelen med integrert LED og dim-to-warm effekt. Palla er 13,5 cm i diameter, mens Palla Mini er 10 cm i diameter. Du får hele serien hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk merkevare som har levert belysning i over 25 år. Antidark leverer belysningsprodukter av høy kvalitet. De gir den litt anonyme belysningen et elegant og moderne design. Hele sortimentet passer sammen, både i stil og lyskvalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872041121
Produktnummer hos leverandør 2-281-02-9
Dimbar Ja, glowdim
Farge Opal/titan
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 13.5
Bredde i cm 13.5
Lengde i cm 29
Dybde i cm 13.5
Antall lyspærer 2
Lumen pr lyspære 1415
Maks watt 11.5
Kelvin 1800-3000
Levetid 50.000 timer