-20%
ANTIDARK

VIP 2 taklampe Ø12 - sort

En minimalistisk, men elegant takpendel med kult design. Til tross for en slank og nett utforming, vil lampen gi en bred lysspredning, og fungere for eksempel som et utmerket lys over en kjøkkenøy eller et spisebord. Ser eksklusiv ut både alene eller flere på en rekke. Perfekt å bruke i Designline skinnesystemet eller alene. Medfølger takkopp, men trenger en GU10-lyspære, som du ser i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 159 Vanlig pris kr 1 449
5+ på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

VIP 2 taklampe fra Antidark er en minimalistisk, men elegant takpendel med kult design. Til tross for en slank og nett utforming og 12 cm i omkrets, vil lampen gi en bred lysspredning. Dette fordi den har en buet glasslinse som er matt i sidene og klar i midten. På den måten blir du skjermet mot blending og får en dus overgang, samtidig som den lyser over en stor flate. Dette gjør at VIP 2 taklampe fungerer utmerket over en kjøkkenøy eller et spisebord. Dersom du vil bruke taklamper i hjørner eller over sofabord, er VIP 2 egnet til det også.


Lampen bør monteres litt ut fra veggen for optimalt resultat. Du kan fint bruke dem alene eller flere på rekke for et eksklusivt uttrykk. 


VIP 2 taklampe er perfekt å bruke i Designline skinnesystemet eller alene. Den kommer med takkopp, og sort tekstilledning på opptil 3 meter. Den trenger en GU10-lyspære, som du finner i anbefalt tilbehør.


VIP 2 fra Antidark kommer i sort og messing. Det er en unik og stilsikker takpendel, som harmonerer perfekt med resten av Antidark sitt univers. Det er fint å bruke lamper fra samme serie, for å skape en helhet i hjemmet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021567
Garanti 2 År
Produktnummer hos leverandør 303002-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 20
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned