ANTIDARK

Circle vegglampe - hvit

Stilren og funksjonell vegglampe med integrert LED fra Antidark. Lampen har en lysring som gir et diskret bakgrunnslys. Leselyset i front gir en rettet smal lysstripe, som sammen med baklyset gir godt leselys ved sengkanten. Du kan bruke hver lyskilde for seg, eller begge sammen. Perfekt på soverommet til store og små.
- +
kr 1 369
5+ på nettlager
10+ på butikklager
5+ på nettlager
10+ på butikklager
Mer om dette produktet

Circle vegglampe fra Antidark er en stilren og funksjonell vegglampe med integrert LED. Den har to lysfunksjoner som du kan bruke hver for seg eller begge to samtidig. Lysringen rundt lampen gir et dust behagelig bakgrunnslys, som alene er perfekt som nattlys på soverommet til store og kanskje spesielt små. 


Det sylindrske spothode i front gir en rettet smal lysstripe. Sammen med bakgrunnslyset, gir deg godt leselys ved sengekanten, uten at det blender dine sengenabo. Circle har to diskrete brytere på veggstykket, som er lette å lokalisere i mørket. 


Den kommer i sort og hvit. LED-stripen gir godt lys mot en lys vegg, og litt mindre mot en mørk vegg. Bruker du eksempelvis den hvite mot lys vegg og med lyst interiør får du en delikat lampe som gjør lite ut av seg. Vil du skape kontraster, kan du fint bruke den andre. En super lampe for å sette siste touch på rommet.


Circle vegglampe kommer uten uttak ledning og monteres på et veggpunkt, slik at du slipper synlige ledninger eller unødige hull. Dersom du skal bruke lampen uten å ha veggpunkt, kan elektriker montere en ledning for deg. Tilhørende ledning finner du under anbefalt tilbehør. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021123
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-400-01-1
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 15
Høyde i cm 0
Dybde i cm 11
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 389
Maks watt 8.6
Kelvin 2700
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned