ANTIDARK

Designline Tube Pro spot - titanium

Spot til Designline skinnesystem med minimalistisk og elegant design, og stor fleksibilitet. Spothodet kan vippes 90 grader og dreies hele veien rundt. Det medfølger en ekstra reflektor i messing og et filter, som endrer lysopplevelsen. Filteret reduserer blending. Lyspære kjøpes separat. Spotten er dimbar og kommer i fire farger.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 699
15+ på nettlager
90+ på butikklager
Mer om dette produktet

Designline Tube Pro spot er en løs spot og del av en elegant spotserie til Designline Pro skinnesystemet. Den har et minimalistisk og elegant design, og kommer i fire farger; hvit, sort, titanium og messing. Du kan enkelt bytte ut spotten med en av de andre fargene om du måtte ønske. 


Det medfølger både et honey comb filter, samt en ekstra frontring i messing til alle spotter. Filteret settes ytterst, like foran lyskilden og gjør at du unngår blending og mykner lyset. Vi anbefaler å bruke filteret. Ved montering av filteret skal man ta ut en ring bak, for å få plass til honey comb. Den messingfargede frontringen gir deg litt mer lys enn den sorte som står i. 


Spothodene kan dreies hele veien rundt, og de kan vinkles opptil 90 grader, det vil si at de kan lyse rett ned fra skinnen. Spotten er dimbar, slik at du kan justere lysmengden ut fra behov. 


Alle egenskapene til Designline Tube Pro gir deg en fleksibilitet til å endre lyset og uttrykket etter ønske og behov. For optimalt resultat bør denne løsningen brukes med opptil 2,8 meter takhøyde. 


Denne spotten har en utskiftbar GU10 lyspære, og er derfor kompatibel med de andre produktene som bruker utbyttbar lyspære (ikke LED). Lyspæren vi anbefaler til denne har en fargetemperatur på 2700 kelvin. Det betyr at den gir et varmt lys og er den mest vanlige varianten. Den kjøpes separat - se den i anbefalt tilbehør. 


Designline skinnesystem er en effektiv måte å sikre god basis belysning i hjemmet, noe som kan gi deg større kreativt spillerom for andre lamper i rommet. Karakteristisk for hele Designline-serien er et minimalisitsk og stilsikkert uttrykk. Skinnen er tynn og smal og adapteren spottene sitter i er også minimalistisk.


Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem eller råd til optimal spotjustering? Våre lysplanleggere kan hjelpe deg. Book tid med lysplanlegger for et lavterskel digitalt møte. For kun 780 kr får du belysningen riktig plassert og justert fra start. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872028986
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-312-01-9
Dimbar Ja
Farge Titanium
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Lengde i cm 13.5
Sokkel GU10
Maks watt 8.5
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned