ANTIDARK

Tube Flex taklampe - sort

En stilren pendel fra Antidark som passer perfekt til skinnesystemet Designline Pro. Tube Flex har utbyttbar skjerm og fås hos oss i fire farger. Lyset styres nedover, og den er derfor ideell over kjøkkenbenk eller -øy. Med en ledning på opptil 3 meter er den også egnet i rom med ekstra takhøyde. Bruk den alene eller flere sammen. Kan enten henge i skinnesystem eller direkte fra tak. Den trenger en GU10 lyskilde, se den under anbefalt tilbehør. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 369
5+ på nettlager
105+ på butikklager
Mer om dette produktet
En stilren, minimalistisk takpendel fra Antidark som passer perfekt til skinnesystemet Designline Pro, siden den er i samme univers og har samme overflate. Tube Flex fås hos oss i fire farger; hvit, sort, messing og titanium. Du kan enkelt endre farge, og dermed hele uttrykket, på lampen ved å kun bytte tuben. Tube i alle farger kan kjøpes separat. 

Den tette avlange skjermen gjør at lyset styres nedover. Lengden på lampeskjermen er elegant og gjør at den er synlig tilstede i rommet, selv om den er nett og minimalistisk. Bruk den alene eller flere sammen - i en rekke eller en klynge. Tube Flex taklampe er ideell over en kjøkkenbenk eller kjøkkenøy, eller i et mørkt hjørne. Med en tekstilledning på mulige 3 meter, er den også fin å bruke i rom med ekstra takhøyde. Selve ledningen gir lampen også en ekstra følelse av eksklusivitet.

Selv om Tube Flex takpendel er perfekt til deres skinnesystem, kan du også henge den direkte fra tak med takkopp eller montere flere sammen i et pendeloppheng, som f.eks. Conessa. Det medfølger takkopp til pendelen som har diameter 10 cm og høyde 2,8 cm om pendelen ikke skal brukes sammen med spotskinner. 

Skal Tube Flex brukes sammen med Designline Pro skinnesystem trenger du Designline pendeloppheng i tillegg, se den under anbefalt tilbehør. Tube Flex er anbefalt til Designline Pro som også bruker lyspærer, og ikke varianten som bruker LED.

Lampen trenger en GU10 lyskilde, som kjøpes separat. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 

Med Tube Flex gir du hjemmet ditt et stilig løft. De rene linjene gir lampen et stilrent uttrykk som passer perfekt inn i et moderne nordisk hjem. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5706872026784
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-314-01-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Høyde i cm 35
Sokkel GU10
Maks watt 8.5
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned