ANTIDARK

Antidark bordlampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En nett og moderne bordlampe med et kult design. Bordlampen gir godt arbeidslys når du skal lese eller løse lekser. Samtidig er den dekor i seg selv. Måten lyset faller på gir en behagelig belysning. Det enkle designet gjør at lampen passer perfekt inn i ethvert hjem.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 399
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Antidark bordlampe er en umiskjennelig del av moderne nordisk minimalisme. Denne nette, kule bordlampen kommer med integrert LED på 2700K, hvilket betyr at den gir et varmt lys.


Lampehodet har en spesiell vri, da det er undersiden som kaster et klart og rettet lys nedover. Dette vil hjelpe til å unngå blending, men heller gi et behagelig lys. Lysstripen er nokså smal, og skjermen er tett, noe som gjør den velegnet som leselampe på skrivebordet. Bryter er plasser under lampehodet, altså lett tilgjengelig. Utover funksjonen tilfører Antidark bordlampe et dekorativt element i rommet. 


Antidark bordlampe kommer også som gulvlampe. De er en del av Antidark-universet. Leverandøren Antidark er kjent for sin gode kvalitet og moderne, minimalistiske design. I over 25 år har de skapt uimotståelige, lekre lamper til bruk både inne og ute. Hos oss finner du et stort utvalg av deres produkter. Det er fint å kombinere lamper fra samme univers for å skape et helhetlig uttrykk hjemme. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872021789
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 2-350-03-2
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 19
Dybde i cm 35
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 310
Maks watt 4.5
Kelvin 2700
Levetid 25.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned