ANTIDARK

SpotOn 1-lys - sort

SpotOn 1-lys er en praktisk og stilnøytral spot for takmontering. Lampen egner seg godt til å sette fokus på et bestemt området i rommet, som et bilde eller en plante. Spothodet kan tiltes inntil 360 grader vertikalt og 90 grader horisontalt. Dette gir stor fleksibilitet. Mer info under.
- +
kr 529
5+ på nettlager
0 på butikklager
5+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

SpotOn takspot fra Antidark er en stilnøytral, elegant takspot som er utenpåliggende. Spothodet kan tiltes i 360 grader vertikalt og 90 grader horisontalt, noe som gir deg stor fleksibilitet. Lyskilden er senket i den sylindriske skjermen. På den måten får du effektivt lys dit du vil, uten at det blender deg. 


ANBEFALT BRUK

  • SpotOn 1-lys er god å bruke til effektbelysning og et godt tilskudd til grunnbelysningen i rommet. Bruk SpotOn hvis du vil lyse opp et bestemt området, som et bilde, en plante eller et skap/en hylle. Bruk da gjerne to spotter tett ved siden av hverandre, eller SpotOn 2-lys, for en jevn lysflate.
  • Vi anbefaler at du retter lyset mot flaten som skal lyses opp, og ikke ut i rommet. Dette for å unngå blending.


MONTERING

  • Monter SpotOn tett mot veggen hvis du skal bruke den foran vinduer, speil eller bilder med glassrammer. Da bør også spothodet vinkles rett ned, slik at lyset vasker veggen. Slik vil du unngå gjenskinn.
  • Om det du skal punktbelyse derimot har en matt overflate, kan du montere SpotOn ca. 60 cm ut fra veggen, og vinkle den inn mot det du vil belyse. 


TILBEHØR

Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

SpotOn er tilgjengelig med innfelt og utenpåliggende. Utenpåliggende finnes den både med rund og firkantet base, og med én, to eller tre spotter som alle kan justeres individuelt. Den kommer med svart eller hvit finish. SpotOn-serien sklir rett inn i resten av Antidark sitt elegante, stilrene univers. Den danske leverandøren mestrer å gjøre den subtile grunnbelysningen særdeles attraktiv.


OM LEVERANDØREN

Antidark er en dansk leverandør, som leverer lamper av høy kvalitet og med et elegant og moderne uttrykk. Dette er dansk design på sitt beste. Hele sortimentet deres passer sammen, både i stil og lyskvalitet. Med Antidark får du fleksibiliteten til å lage løsninger tilpasset ditt hjem.


TILPASSET LØSNING TIL DITT HJEM

Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem eller råd til optimal spotjustering? Våre lysplanleggere kan hjelpe deg. Book tid med lysplanlegger for et lavterskel digitalt møte. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5706872020751
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2-300-01-2
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 9
Høyde i cm 13
Lengde i cm 11
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 7.5
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned