UMAGE

Eos UP taklampe Ø40 - hvit

Eos Up taklampe fra Umage har et vakkert drømmeaktig design, og er laget av RDS-sertifisert gåsefjær. Plafonden kan brukes som taklampe og vegglampe og gir den et mykt og komfortabelt lys. En nydelig lampe på soverommet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 699
5+ på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Eos Up taklampe er en nydelig plafond fra det danske designmerke Umage. Plafonden er laget av naturlige gåsefjær som gir et mykt lys og nærmeste svevende, drømmeaktig uttrykk. Avhengig av lyspærevalget ditt kan du få et litt mer crispy lys med 3000K, eller et varmere lys med 2700K - se under tilbehør. Fjærene er RDS-sertifisert. Det betyr at fjærene kommer fra gjess som har hatt det godt. Skjermen er 40 cm i diameter.


ANBEFALT BRUK

Superfin som lampe på soverommet. 


MONTERING

Du kan bruke Eos Up som taklampe og som vegglampe. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt lyspære til din lampe, som sikrer en jevn lysfordeling.
  • Vi har to lyspæreanbefalinger til din lampe. Velg den med 3000K hvis du ønsker et mer crispy og klart uttrykk, og velg den med 2700K hvis du ønsker et varmt, lunt uttrykk. Se begge under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer til din Eos Medium, slik at du kan styre lysmengden utfra behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Blås av støv med en hårføner. 


OM DESIGNET/SERIEN

EOS-serien fra danske UMAGE er en svært populær serie med fjærlette, drømmeaktige lamper i flere farger, størrelser og fasonger. De myke fjærene skaper en varm atmosfære og gir et sofistikert og elegant preg til resten av innredningen. Alle lampene er også RDS-sertifisert, hvilket betyr at gjessene fjærene stammer fra har hatt det godt. Du kan lese mer om sertifiseringen HER.


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302021409
Produktnummer hos leverandør 2140
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Gåsefjær/tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 15
Sokkel E27
Maks watt 15
Antall lyspærer 2