-20%
Energy Class: D
UMAGE

Asteria bordlampe H42 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Asteria bordlampe fra Umage er en stram og minimalistisk bordlampe med innebygget LED og dimmer. Lampen har en gjemt USB port som lar deg lade mobilen, også om lampen er avslått. Lampen er ideell på skrivebordet eller nattbordet, men kan også fint lyse opp en mørk krok hvor som helst i huset. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 799 Vanlig pris kr 3 499
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Asteria bordlampe fra Umage er en dansk designlampe i nordisk stil med rene, minimalistiske linjer. Asteria bordlampe har integrert LED og retter lyset nedover. Lyset blir fordelt jevnt over en stor flate, og du kan justere lysstyrken etter behov med en elegant dimmebryter på basen. Bordlampen har USB-port, som gjør det mulig å lade mobilen og andre devices, også når lampen er avslått. Asteria bordlampe er 41,5 cm høy, og skjermen er 31 cm i diameter. Ledningen er to meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Asteria bordlampe er ypperlig på et sidebord eller skjenk. Her bidrar den til å gi stemningsfullt lys i rommet. 
  • Plasser Asteria bordlampe på nattbord for et nydelig, stemningslys på soverommet. Du kan ha den på sterkest lysstyrke når du leser litt og dimme helt ned ved behov. 
  • Asteria bordlampe er fin å ha på skrivebordet. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med myk klut, og fjerne evt. smuss med en litt fuktig klut. Unngå å bruke rengjøringsmidler. 


OM DESIGNET/SERIEN

Asteria er en populær serie fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløs serie, og lampene gir et mykt og behagelig lys. Med integrert LED gir Asteria en sømløs dimmeopplevelse. Asteria kommer som taklamper, bordlampe, oppladbar lampe og gulvlampe, og i en rekke ulike farger.


OM LEVERANDØREN

UMAGE er et sted der dansk design møter skandinavisk arv, høykvalitets materialer og en ekte lidenskap for miljøet. UMAGE er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. De er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos oss kan du kjøpe et stort utvalg av UMAGE sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302023083
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2308
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Aluminium/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 30
Høyde i cm 40
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 600
Maks watt 24
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer