Oppheng selges separat
UMAGE

Eos Medium Ø45 - hvit

Eos Medium fra Umage er en vakker lampeskjerm med drømmeaktig design, laget av RDS-sertifisert gåsefjær. Som taklampe gir den et mykt og komfortabelt lys og passer godt mange steder, som over sengen, på barnerom eller midt i rom med god takhøyde. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 499
5+ på nettlager
50+ på butikklager
Mer om dette produktet

Eos Medium lampeskjerm fra det danske designmerke Umage er laget av naturlige gåsefjær som gir et mykt lys og nærmeste svevende, drømmeaktig uttrykk. Avhengig av lyspærevalget ditt kan du få et litt mer crispy lys med 3000K, eller et varmere lys med 2700K - se under tilbehør. Fjærene er RDS-sertifisert. Det betyr at fjærene kommer fra gjess som har hatt det godt. Skjermen er 45 cm i diameter.


ANBEFALT BRUK

 • Superfin som lampe over sengen. 
 • Egner seg utmerket på barnerom. 
 • Nydelig midt i et rom med takhøyde over 320 cm. 
 • Kjempefin lampe i trappen, dersom du har god grunnbelysning rundt. 
 • Utmerket over salongbord. 


MONTERING

 • Dette er kun skjermen, og du trenger et pendeloppheng til lampen. Monter på et pendeloppheng med E27 sokkel. 
 • Skal du ha lampen over sengen, anbefaler vi å montere den over fotenden av sengen. 


TILBEHØR

 • Du trenger et pendeloppheng, som selges separat. Du får den i sort og hvit fra Umage. Se dem under anbefalt tilbehør. 
 • Vi anbefaler en matt lyspære til din lampe, som sikrer en jevn lysfordeling.
 • Vi har to lyspæreanbefalinger til din lampe. Velg den med 3000K hvis du ønsker et mer crispy og klart uttrykk, og velg den med 2700K hvis du ønsker et varmt, lunt uttrykk. Se begge under anbefalt tilbehør. 
 • Vi anbefaler at du bruker dimmer til din Eos Medium, slik at du kan styre lysmengden utfra behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Blås av støv med en hårføner. 


OM DESIGNET/SERIEN

EOS-serien fra danske UMAGE er en nydelig serie med fjærlette, drømmeaktige lamper i flere farger, størrelser og fasonger. De myke fjærene skaper en varm atmosfære og gir et sofistikert og elegant preg til resten av innredningen. Alle lampene kommer som skjermer, og du må kjøpe pendeloppheng eller lampefot i tillegg. Alle lampene er også RDS-sertifisert, hvilket betyr at gjessene fjærene stammer fra har hatt det godt. Du kan lese mer om sertifiseringen HER.


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.


Spesifikasjoner
Varenr. 5710302020105
Produktnummer hos leverandør 2010
Farge Hvit
Materiale Gåsefjær/tekstil
Lystype Allmennlys
Dimbar Ja
Diameter i cm 45
Høyde i cm 30