Oppheng selges separat
UMAGE

Clava Dine Wood - mørk eik

En skulpturell lampeskjerm med tre-lameller i laserskåret ask og en topp i solid eik. Denne skjermen blir virkelig et blikkfang i rommet! Kun skjerm, pendeloppheng selges separat. Passer godt over spisebordet eller salongbordet. Til denne lampen anbefaler vi en opal globepære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 299
5+ på nettlager,
30+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Clava Dine Wood er en skulpturell lampeskjerm med tre-lameller i laserskåret ask. Toppen er laget i solid eik. Lyset til Clava Dine Wood filtreres gjennom lamellene og skaper en spennende effekt på veggene i rommet.

En lampeskjerm i tre løfter atmosfæren i rommet umiddelbart, da trematerialer automatisk tilfører varme i rommet. Bruk denne stilige lampeskjermen over spisebordet eller salongbordet for å gi rommet et løft. Kombiner med pendeloppheng for komplett lampe. 


Til denne lampen anbefaler vi en klar globepære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

NB: Oppheng selges separat, se anbefalt tilbehør.

Umage har et samarbeid med den frivillige organisasjonen One Tree Planted som gjør at for hver Clava Dine Wood som selges, plantes et nytt tre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302023441
Dimbar Ja
Farge Mørk eik
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 43
Høyde i cm 28
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 15