-20%
Energy Class: D
3000 kelvin
UMAGE

Asteria Up taklampe Ø43 - antrasitt

Asteria Up fra Umage er en prisvinnende og minimalistisk taklampe med integrert LED. Lampen gir et godt og behagelig, nedadrettet lys samtidig som den også lyser oppover. Passer godt i gang, soverom eller på kjøkken. Plafonden har 10 års garanti på LED. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 3 599 Vanlig pris kr 4 499
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Asteria Up fra Umage er en nett og elegant og er en plafond som gjør litt mer ut av seg og er estetisk fin å se på. Lampen har integrert LED med godt, mye og nedadrettet lys, samtidig som den lyser litt oppover, og fremhever messingdetaljene. Dette gir en vakker lyseffekt. Lyset har en varmegrad på 3000 kelvin, hvilket betyr et naturlig lys, som gjør at omgivelsene får en riktig fargegjengivelse. Det er 10 års garanti med LED. Lampen har fine messingdetaljer. 


    ANBEFALT BRUK

    • Utmerket taklampe å bruke i store rom. Har du mindre rom, anbefaler vi en mindre utgave, som er 43 cm i diameter. Se den HER. 
    • Super lampe å bruke i gang, spesielt dersom du har takhøyde på minst 240 cm og du ser gangen fra stua. Dette fordi lampen da henger på en god høyde, og den ikke blender deg sidelengs. 
  •  


MONTERING

Asteria Up plafond festes med skruer. 


TILBEHØR

Vi anbefaler at du monterer en dimmer til lampen. Se den i anbefalt tilbehør. På grunn av integrert LED får du en sømløs dimming. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Asteria Up finnes i to størrelser. Dette er den minste. I tillegg kommer Asteria-serien som takpendler, bordlampe og gulvlampe, og i en rekke ulike farger. Asteria er en populær serie med designlamper fra danske Umage, som glir rett inn i nordiske hjem. Med sitt minimalistiske design er dette en tidløs serie, og lampene gir et jevnt og behagelig lys. Se hele serien hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Umage er en dansk merkevare som lager designlamper av høy kvalitet og vakkert design. Umage er et dansk ord for "å gjøre en innsats", og det er det de prøver på hver dag. Umage er eksperter på å kombinere estetikk, enkelhet og funksjonalitet i en og samme lampe, samtidig som de tar vare på miljøet. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg fra Umage.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302023724
Garanti 10 år
Produktnummer hos leverandør 2372
Dimbar Ja
Farge Antrasitt
Materiale Aluminium/Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 43
Høyde i cm 17
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1100
Maks watt 23
Kelvin 3000
Levetid 25.000 timer