Komorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampeKomorebi - Bærekraftige lamper i tre fra Umage. Dansk designlampe

Komorebi fra Umage

Komorebi er lampeskjermer laget med i ekte eik og naturtekstil. Komorebi gir et stemningsfullt og lunt lys. Skjermene kommer i flere størrelser, former og farger.
Oppheng og base til bord- og gulvlampe kjøpes separat. Du kan da fritt velge  om du bruker Komerebi-skjermen til taklampe, bordlampe eller gulvlampe. 

Lampeskjermene er bærekraftige i sin produksjon, og for hver lampe som produseres, plantes det et tre. Serien er designet av Magnus Nero og Ingemar Jönsson. Komorebi bidrar til å skape en rolig, balansert og harmonisk atmosfære i hjemmet. 

Komorebi mini

Komorebi mini er den minste lampeskjermen i serien. Den kan brukes som både bordlampe og taklampe. Lampeskjermen er rund, og er 11 cm i diameter og 26 cm høy, og egner seg som vinduspendel, taklampe over et sidebord eller som bordlampe i en vinduskarm eller skjenk. Du finner Komorebi mini i to farger. Oppheng eller stake på kjøpes separat. 

Komorebi rund

Komorebi lampeskjerm i rund form, får du i medium og large, de er henholdsvis 30 cm og 45 cm i diameter.

Komorebi Medium og Large passer utmerket som taklampe over spisebord, som bordlampe og gulvlampe. 

Her kan du velge firkantet og rund ettersom hva som passer inn hos deg. 

Komorebi firkantet

Komorebi lampeskjerm i firkantet form, får du i medium og large, de er henholdsvis 30 cm og 45 cm i diameter.

Komorebi Medium og Large passer utmerket som taklampe over spisebord, som bordlampe og gulvlampe. 

Her kan du velge firkantet og rund ettersom hva som passer inn hos deg.

Komorebi rektangulær

Komorebi rektangulær kommer i to størrelser; medium og large. Medium er 19 cm bred og 32 cm lang, og large er 30 cm bred og 49 cm lang. 

Komorebi rektangulær egner seg godt som langbordslampe. Taklampen sender lys opp- og nedover, samt skaper et nydelig lysspill ved hjelp av spilene i eik. 

Hvilken størrelse du bør velge, kommer an på hvor mye plass du har og hvor stort spisebord du har. Trykk på produktet for spesifikk informasjon. 


Liker du Komerebi?

Da vil du like andre lamper fra UMAGE. Her finner du designlamper i nordisk stil, av høykvalitets materialer og ekte lidenskap for miljøet.