KAMPANJE
-50%
Oppheng selges separat
UMAGE

Eos Mini Ø35 - lys blå

Vakker lampeskjerm laget med gåsefjær. Som taklampe gir den et mykt og komfortabelt lys og er flott å ha over spisebordet, i stua eller over sengen. Dette er kun skjerm, pendeloppheng kjøpes separat. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
- +
Tilbudspris kr 549 Vanlig pris kr 1 099
Tilbudet varer t.o.m. 31.07.2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Eos lampeskjerm er en del av EOS-serien fra danske UMAGE. Denne nydelige blåfargen er en vårnyhet 2021. De myke fjærene gir en fascinerende skjønnhet og skaper en varm atmosføre til hjemmet. Disse unike lampeskjermene er laget av naturlige gåsefjær, og gir et mykt, varmt lys og gir et sofistikert og elegant preg til enhver innredning.


Eos-serien er kvalifisert til RDS-sertifisering, noe som vil si at dun og fjær kommer fra dyr som ikke har vært utsatt for unødvendig skade. Les mer her.


Dette er kun skjermen. For at dette skal bli en komplett taklampe, må du ha Umage pendeloppheng i tillegg. Skjermen kan også brukes som bordlampe eller gulvlampe. EOS kommer i flere farger og størrelser. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302020464
Produktnummer hos leverandør 2046
Farge Lys blå
Materiale Gåsefjær/tekstil
Lystype Stemningslys
Dimbar Ja
Diameter i cm 35
Høyde i cm 20